Hvordan man kan danse til god sundhed

05/06/2012 by admin

Dans er en stor aerob træning, og mange stilarter tilbyde alvorlige sundhedsmæssige fordele. Denne artikel viser hvordan dansende, en mest behagelig form for motion, er en af de bedste måder at blive fit for life.

Instruktioner

• Have det sjovt. Dans er en mest behagelig form for motion. Det er et udtryk for glæde, som smilende. Ligesom den måde smilende kan løfte din spiritus din stemning, har dans beføjelse til at transportere dig fra blah til bliss. Dans kan have sundhedsmæssige fordele som dans udøver den hele væsen. Det løfter ånden, styrker kroppen, stimulerer sindet og ifølge forskere, holder dig sund som du alder. Enhver form for dans, siger eksperter, øger antallet af kemikalier, der produceres i hjernen til at hjælpe med væksten af nerveceller. Faktisk kan de danse, der kræver du at lære trin, faktisk øge din hjernekraft og bidrage til at forbedre hukommelse færdigheder. Et fantastisk alternativ til aerob dans og jogging, dans gør din krop og sjæl føler sig godt på en måde, som ingen anden form for motion kan. Enhver form for dans har du bruger alle de forskellige dele af din krop. Dans øger udholdenhed og fleksibilitet, bidrager til selvværd, forbedrer balance og kropsholdning, og styrker musklerne i dine hofter, lår og kalve uden at såre dine led. Ligesom enhver vægtbærende motion, det også hjælper til at styrke knogler, forebyggelse af osteoporose og kan hjælpe dig med at tabe.

• Sætte dit hjerte i den. Kondition behøver ikke at betyde 20 minutter henne ved den gym, keder sig ud af dit sind. I stedet, hvorfor ikke mavedans eller ryste din booty og har en blast? Afhængigt af formen af dans, kan du brænde en stor mængde af kalorier. Vigtigst, er dans en aktivitet, de fleste mennesker kan rimelighed og sikkert fortsætte ind i deres senere år.

• Tal du vil elske. Undersøgelser viser, at en 150-pund voksen kan brænde omkring 150 kalorier ved at gøre 30 minutter af social dans. Moderat dans brænder 250 til 300 kalorier pr. time. Energiske danse (ligesom jitterbug) kan brænde op til 400 kalorier i det samme tidsrum. Bare 20 minutter af moderat dans (omkring seks sange værd) får din puls op til aerob træning niveauer.

• Hvad dans kan gøre. Selv om danse klager mest til kvinder, i de sidste par år, er selskabsdans blevet en populær form for dans til både hanner og hunner. Fitness aspekt af dans er så godt anerkendt, at konkurrencedygtige selskabsdans er nu en sport. Specifikke danse har visse fordele. F.eks mave dans toner mavemuskler og hjælper med at forhindre lavere rygproblemer; selskabsdans hjælper med at holde hjertet i form; og latinamerikanske danse som salsa hjælper lavere blodtryk og kolesterol. Der er mange forskellige former for dans for at prøve, som alle er kendt for at sænke din risiko for hjertesygdomme, hjælper med vægttab og styrke dine knogler og muskler, holder dig ved godt helbred. Country-western dance — så populær som nogensinde — vil give din puls en sund løft; ballet barre øvelser er store styrkemidler, og jazz dans er en stor workout, der isolerer forskellige dele af kroppen. Partner dans som polka, swing og vals er også særligt effektive til vægttab.

• Tjek hvad der er hot. Ud over balsal er Latin populært for et par år nu. salsa og mambo er hot til hofterne. Trendy sundhed klubber tilbyder dance-baserede klasser som "Ballet Boot Camp", og land-western. Mange sundhed klubber tilbyder også dans klasser, som er mere gentagne (aerobt mere intens) end traditionelle dans klasser. Dans kan bruges i stedet for skånsomme øvelser som cykling, gåture eller aerobic. Uanset om det er cha cha, Vals, rhumba, swing, salsa, stress eller hip-hop dans kan være en stor form for motion for alle, og du vil være så travlt at have det sjovt at selv mærke, at du arbejder. Uanset hvad du vælger – mulighederne er uendelige – vil du hurtigt finde dig selv både arbejder og have en blast. Gem ikke danse kun til særlige lejligheder. Det er en af de bedste måder at forblive sunde for livet.

Tips & advarsler

  • Dans kan ikke virke som en træning, men det er øvelse, og den samme fornuft regler anvendelse, såsom at gå let til først fie eller 10 minutter at lade dine muskler varme op, drikke masser af vand og køle bagefter. En moderat gåtur vil gøre.
  • Være venlig at dine fødder og knæ. Høje hæle er til særlige lejligheder.

Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com