Hvad er definitionen af indenlandske Partner fordele?

06/09/2012 by admin

Indenlandske partner fordele er fordele, som arbejdsgivere giver medarbejdernes partnere af samme køn, der er lignende eller lig med de fordele, de giver til heteroseksuelle medarbejderes juridiske ægtefæller. Disse fordele skal du give adgang til sundhedspleje dækning og andre fordele i stater, hvor samme-køn ægteskab ikke er legaliseret. Ved at anerkende forholdet mellem partnere af samme køn hjemmet, sikre arbejdsgivere, at deres bøsser og lesbisk medarbejdere har fordele pakker svarende til deres heteroseksuelle kolleger.

Definition af en indenlandsk Partner

Nogle stater har en juridisk forrang for at definere indenlandske partnerskaber for juridiske og finansielle fordele. I de stater, der ikke har en forudgående retlig struktur for at definere indenlandsk partnerskab, definere mange arbejdsgivere begrebet til sig selv og deres medarbejdere. Af denne grund, kan definitionen af en indenlandsk partnerskab variere fra stat til stat og nogle gange fra arbejdsgiver til arbejdsgiver. Generelt dog er indenlandske partnere to mennesker, som regel af samme køn, som er følelsesmæssigt og økonomisk afhængige gennem et langsigtet engageret og eksklusive forhold. De skal leve i samme husholdning, men har ingen familiær relation til hinanden. De skal dele ansvaret for husholdningernes vedligeholdelse og finanser, og skal have ingen andre lignende typer af relationer eller afhængigheder med andre. Derudover skal begge partnere være juridisk voksne og enten amerikanske statsborgere eller have gyldige juridiske status bopæl i USA

Common-law-ægteskaber

Nogle arbejdsgivere anerkender modsatte køn indenlandske partnere i deres fordele politikker. Mange gør ikke, som nogle stater kan i stedet give status af common-law ægteskab for at modsatte køn ugifte par lever sammen langsigtede, indbyrdes afhængige begået relationer. Stater kan have et andet sæt love præsiderer over common-law ægteskaber, som kan begrænse eller definerer, hvordan en arbejdsgiver kan give fordele til medarbejdere i disse former for relationer. Fordele for indenlandske partnere af samme køn er ofte nødvendigt i stater, der anerkender common-law-ægteskaber, men ikke tillader homoseksuelle ægteskaber, fordi common-law ægteskab anerkendelse kun udvides til at modsatte køn par. Derfor omfatte ikke nogen fordele, som en common law par kan følge par af samme køn lever under lignende omstændigheder.

Modsatte er imidlertid ofte sandt: indenlandske partnerskaber kan modtage fordele som ugifte heteroseksuelle par ikke er berettiget. I en 1999 føderale domstol afgørelse, strejftog v. Bell Atlantic, fastslog en dommer, at en ugifte par af modsat køn ikke var berettiget til indenlandsk partnerskab fordele fra Bell Atlantic, arbejdsgiveren, fordi modsat køn kan blive gift og modtage arbejdsgiver fordele på den måde. Dommeren afviste kravet om sex diskrimination, selvom parret ville have opfyldt kriterierne for indenlandsk partnerskab, hvis de var et par af samme køn.

Prævalens

I en 2008 undersøgelse, der gennemføres af Human Rights Campaign--en organisation at mestre juridiske og borgerlige rettigheder for homoseksuelle, lesbisk, biseksuelle og transseksuelle mennesker--næsten 85 procent af Fortune 100 virksomheder havde en politik i stedet for fordelene for samme køn indenlandske partnerskaber. Den samme undersøgelse konstateret, at næsten 60 procent, eller et lille flertal af Fortune 500-virksomheder havde lignende politikker på plads. HRC yderligere opdagede, at næsten 10.000 virksomheder i den amerikanske private sektor tilbydes ydelser til partnere af samme køn hjemmet, enten som defineret af de enkelte virksomheder eller defineret af lovene i deres stater.

Betydning

Indenlandske partner fordele tilbyder en betydelig sikkerhedsnet til partnere af samme køn medarbejdere. En 2006 UCLA undersøgelse fandt, at samme køn par lever sammen er to til tre gange mere tilbøjelige til at have nogen sundhedspleje dækning end deres modsatte køn, gift modstykker. Dette sætter samme køn på en væsentlig ulempe for at have adgang til økonomisk overkommelig sundhedspleje dækning. Den samme undersøgelse konkluderede, at udbredt adgang til indenlandske partner fordele ville falde de antal uforsikrede amerikanske voksne væsentligt, mens kun pådrage minimal stigning i udgifterne til gruppe forsikringspolicer for arbejdsgiverne.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com