De bedste puder for en gigt hals

07/06/2012 by admin

De bedste puder for en gigt hals

Dårlig hals kropsholdning forårsager ofte en arthritic hals, hvilket resulterer i forsvinder leddene i nakken. Hvordan en person holder hovedet fra dag til dag kan forårsage dårlig hals kropsholdning, som kan puden han bruger. Dårlig nakkestøtte fra puder ikke kun kan forårsage en stiv, øm hals og gigt over tid, men det kan også interferere med sove på grund af hovedpine og snorken. Heldigvis, flere typer af nakke puder kan hjælpe med en arthritic hals.

Kropsholdning pude

Læger anbefaler kropsholdning pude, eller PostureMed pude, til gigt halse og andre typer af smerter i nakken. Lavet af en betydelig høj kvalitet skum, understøtter puden ordentligt din nakke og rygsøjle af der opfylder dine specifikke hoved og hals funktioner. Kropsholdning pude konturer til din ryg til at give mulighed for omgående og effektiv poseren under søvn. Puden kommer med en bæregrundlag.

Gigt nakkepude

Gigt nakkepude er designet specielt til arthritis smerter. Puden har en blød, forsænket midterste del, der hjælper lindre nakke spasmer, genoprette korrekt hals kropsholdning og lindre nakkesmerter. Den midterste del, lavet af blødt fiber og skum, er i overensstemmelse med formen af halsen og bagsiden af hovedet til korrekt støtte dem under søvn. De faste ender af hver side af puden hjælper med at holde halsen på plads og hjælper med at forhindre blokering af luftvejene, hvilket kan resultere i snorken.

Kiropraktik pude

Kiropraktik-puden følger mange andre gigt pude modeller med sin hukommelse, terapeutiske skum design. Ud over den hukommelse skum har kiropraktik model en blød fiber center og fire støtte sektioner i hver ende. Mens du sover, skaber kiropraktik pude en blød trækkraft mod bunden af dit hoved og nakke i sidste ende korrigere justeringen af din nakke og rygsøjle.

Ortopædisk pude

Ortopædisk pude er en effektiv pude til at reducere gigt smerter i nakken, fordi det arbejder med at støtte ikke kun halsen og hovedet, men også på bagsiden. Ortopædisk pude er effektiv for side-sveller så godt. Puden har tre integreret afsnit for komfort: hukommelse skum overfladen, skum base og terapeutiske skum nakke støtte roll. De terapeutiske og hukommelse skum materialer skaber en blød pude for maksimal komfort og smertelindring.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com