Rødkløver i behandling for overgangsalderen

06/06/2012 by admin

Mange kvinder vælger naturmedicin når det kommer til håndtering af menopausale symptomer som hedeture, nattesved, søvnløshed og ledsmerter. Da hormonsubstitutionsbehandling (HRT), som plejede at være guldstandarden, når det kom til håndtering af menopausale symptomer, har været knyttet til sundhedsrisici, kvinder søger alternativer metoder og Rødkløver er en af dem. Andre navne for Rødkløver omfatter ko græs, beebread, engen Kløver, lilla kløver og trifolium forstillelse.

Identifikation

Blomster på slutningen af Rødkløver planter er den del, der anvendes til terapeutisk personer, ifølge All4naturalhealth.com. Blodkløver vokser vildt og er spist af græssende kvæg og andre dyr. Det betragtes noget af et diuretikum, fordi det hjælper kroppen med at slippe af med overskydende væske. Dette kan vise sig gavnlig for menopausale kvinder, der har tendens til at opleve vand vægtøgning.

Isoflavoner

Rødkløver indeholder isoflavoner, der er plante-baserede kemikalier, der efterligner de virkninger, som produceres naturligt østrogen har på kroppen. Når en kvinde er fuldt overgangsalderen, hun ikke længere producere tilstrækkelige mængder af østrogen. Der er anekdotisk bevis for den røde kløver hjælper højvolumenfabriksmetode hormoner, er svingende og at få for højt eller for lavt, og dette hjælper mindske overgangsalderen symptomer som hedeture.

Effekter

Rødkløver indeholder niacin, kalium, C-vitamin, thiamin, chrom, calcium, fosfor og magnesium, som er vigtige næringsstoffer. Ud over at lette overgangsalderens symptomer, har Rødkløver været anvendt til behandling af kolesterol problemer, hjerte-kar-problemer og osteoporose. Salver lavet af Rødkløver er kendt for at være en effektiv behandling af hudlidelser såsom psoriasis.

Fordele

University of Maryland rapporter at rødkløver kan forsinke knogletab og kan endda fremme knogletæthed i præ- og peri-menopausale kvinder, som reducerer chancen for at få osteoporose efter overgangsalderen.

Typer

Rødkløver er tilgængelige i flydende ekstrakt, tabletter, tinkturer, te, kapsler og salve form.

Advarsel

Før du bruger Rødkløver, Diskuter dette med din sundhedspleje udbyder. Det er muligt at rødkløver kan øge virkningerne af østrogen. For meget østrogen er ikke godt og har været forbundet med brystkræft. På grund af plantens østrogene effekter, kan det prompt væksten af kræft, ligesom for meget østrogen er i stand til at gøre, så tager dette i betragtning. Rødkløver kan interferere med det stof tamoxifen, som gives til brystkræftpatienter. Det kan også interferere med kroppens evne til at nedbryde leverenzymer, når visse stoffer indtages. Rødkløver kan øge blødningen, så ikke tage det, hvis du tager blodfortyndende medicin.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com