Sådan bruges Extenze piller

11/17/2010 by admin

Sådan bruges Extenze piller

Eztenze piller er naturlægemidler kosttilskud, der hævder at øge en mands penisstørrelse. De fleste Extenze sælgere give en tilfredshedsgaranti. Det tilbyder typisk refundere en kundes penge, hvis han ikke er tilfreds med resultatet efter forsøger Extenze piller for en prøveperiode som 30 eller 60 dage. Extenze piller skal bestilles og anvendes korrekt for at kunne vurdere deres effekt og beslutte, om at fortsætte med at tage dem eller få en refusion.

Instruktioner

• Køb en pakke af Extenze piller fra en hjemmeside, der tilbyder en tilfredshedsgaranti. Længden af garantien varierer, men det kører normalt enten 30 eller 60 dage. Bemærk om prøveperioden begynder, når du afgiver din ordre, eller når du rent faktisk modtager pillerne, og holde instruktioner for at anmode om en refusion i tilfælde du ikke er tilfreds med resultatet.

• Tag en Extenze pille om dagen og spore resultaterne i løbet af prøveperioden. Selvom du kan gøre dette af syne, vil at tage en måling en gang om dagen være mere præcis. Dette forhindrer dig i at opfatte en placebo-effekt.

• Holde tager Extenze piller dagligt, hvis du er tilfreds med resultaterne, bestilling mere efter behov. Du kan tage dem, så længe det tager for at opnå din ønskede størrelse. Ifølge producenten nå de fleste brugere deres ideelle størrelse inden for 3 til 4 måneders daglig brug.

• Send Extenze piller tilbage og anmode om en refusion i slutningen af prøveperioden, hvis du ikke er tilfreds med resultaterne. Sørg for du følge sælgerens instruktioner præcis for at sikre, at det vil give dig restitutionen. De fleste kræver du at returnere eventuelle ubrugte piller og til at betale for returfragten.

Tips & advarsler

  • Bestil fra en Extenze leverandør, der ikke underskriver du op for en automatisk forsendelse program. Nogle leverandører logge automatisk dig til at modtage månedlige overførsler, og du er faktureret i overensstemmelse hermed. Undgå dette ved håndtering af sælgere, der kun sender og regningen for den mængde, du vælger at bestille.
  • Der er ingen videnskabeligt validerede, peer-reviewed beviser, at Eztenze pills rent faktisk arbejder, og Anekdotiske beretninger fra brugere er blandet. Fordi de er en urtekosttilskud, reguleret Extenze piller ikke af Food and Drug Administration (FDA), så de ikke behøver at bevise deres effektivitet.

Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com