Hvordan man kan overvinde mentale træthed

11/29/2010 by admin

Hvordan man kan overvinde mentale træthed

Mental træthed eller mental træthed er forårsaget af mange faktorer, lige fra bliver overbebyrdede til stressede. Symptomer på metal træthed, lav koncentration og klodsethed, tydeligt efter vedvarende mental indsats med at studere eller arbejde i timevis, ifølge den bedre sundhed hjemmeside. Mange mennesker forsøger hurtige løsninger såsom koffein at overvinde mentale træthed, men disse kun arbejder midlertidigt og har ingen langsigtede effekter. Selv om der er ingen garanterede kur for det, kan syge gøre flere ting for at overvinde kontinuerlig mental træthed.

Instruktioner

• Bruge æteriske olier, såsom lavendel, rosmarin og pebermynte, som har stimulerende og forfriskende egenskaber. Prøv at tilføje ca 10 dråber af din foretrukne æterisk olie ind i dit badekar og lægges i blød i mindst 15 minutter. Også tilføje et par dråber af en æterisk olie til massageolie til brug for en afslappende massage. Inhalere æteriske olier ved at placere et par dråber på et lommetørklæde og vejrtrækning i duften.

• Motion rutinemæssigt, især udendørs. Tage en afslappet cykeltur, gåtur eller løbetur, eller overveje at deltage i en aerobic klasse. Også gøre øvelser såsom yoga at meditere og slappe af mens du også arbejder. Motion øger mængden af ilt til hjernen, hvilket forbedrer kognitive færdigheder. Under træning frigiver din hjerne endorfiner, som kan forhindre depression.

• Sove mindst otte timer hver aften. Utilstrækkelig søvn kan resultere i både fysisk og psykisk træthed, som efterlader dig med en utilstrækkelig mængde af energi til at få dig gennem dagen. Uden den passende mængde søvn, er dit sind og krop ikke givet mulighed for at genoplade.

• Vedtage en sund og afbalanceret kost, der ikke indeholder alkohol. For at holde dit blodsukker stabilt, ikke springe måltider og undgå sukkerholdige fødevarer. Spiser komplekse kulhydrater fra frugt, grøntsager og fuldkorn, som vil give dig en bred vifte af mineraler, vitaminer og fibre, der er brændstof til kroppen. Tale med en diætist før du starter en kost. Også tage et vitamintilskud, hvis din læge anbefaler det.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com