Fjernelse af Dermabond

06/19/2013 by admin

Dermabond er en selvklæbende alternativ til suturer til reparation af nedskæringer, sår og snit. Det har en antimikrobiel ejendom, der giver området for at helbrede så effektivt som suturer uden brug af nåle. Denne limen har også vist sig at forlade mindre synlige ar end de traditionelle "spor", der er ofte efterladt af suturer eller hæfteklammer. Dermabond tager næsten en halv tid at anvende end andre alternativer. Fjernelse af limen er smertefrit og kræver ikke en opfølgning besøg til en sundhedsplejerske.

Instruktioner

• Tørre væk eventuelle overskydende eller utilsigtet programmer straks med en tør tørre. Hvis tørres før ansøgning tørrer, produktet vil ikke holde sig til huden og kan fjernes hurtigt.

• Bruge nogle type oliebaserede produkter såsom Neosporin og gnid det på det område hvor limen skal fjernes. Salven vil nedbryde produktet og vil tillade det at komme løs fra huden.

• Dermabond bør begynde afskalning efter 5-10 dage på egen hånd og bør ikke blive trukket fra huden for at undgå rive åbne sår. Varme brusebade eller bade vil også fremskynde peeling processen hvis denne spontane peeling ikke opstår.

Tips & advarsler

  • Dermabond må ikke trækkes fra huden, da dette kan rive huden og genåbne såret.

Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com