Homøopatiske midler for ischiadicus smerte

08/26/2013 by admin

Iskias kan forårsage en bred vifte af symptomer, smerter i ryggen, da det indebærer iskiasnerven, som er forbundet med andre nerver i bækkenet og rygsøjlen. Symptomerne spænder fra ben følelsesløshed, smerte og svaghed. Homøopatiske midler er sikre og effektive og kan lindre mange af iskiass smertefulde symptomer. Homøopatiske midler er potent, men stærkt fortyndet. En C dosis betyder, at det er blevet fortyndet 100 gange; en X dosis betyder, det er blevet fortyndet 10 gange.

Aconite

Afhjælpe Aconite i 30C dosis er undertiden ordineret af homøopater til dem med ischiadicus smerte når personlighed symptomer omfatter en generel frygt for store grupper, rastløshed, utålmodighed og en ledsagende følelse af fortvivlelse. Aconite er det rigtige middel, når en persons smerte symptomer har tendens til at forbedre når det udsættes for varme, frisk luft og resten, og er forværret i koldt og i kladder.

Colocynthis

Når personlighed symptomer er irritabilitet, forlegenhed og undertrykt vrede, er en 6C dosis af Colocynthis undertiden ordineret til dem, der lider med ischiadicus smerte. Colocynthis er den rigtige løsning når den enkelte symptomer forbedres ved at anvende pres eller varme på det ramte område og Hvornår symptomerne er forværret ved udsættelse for følelsesmæssig stress, koldt og fugtigt vejr.

Ammonium chloratum

Ammonium chloratum i 6C dosis er ofte ordineret til forskellige ledsmerter, men det er også nyttigt for ischiadicus smerte så godt. Ammonium chloratum er den passende retsmiddel, når enkelt udstiller pågribelse, generelle melankoli og Hvornår fysiske symptomer bedre når han er udsat for frisk luft, bøjet over og forværres, når enkelt går oprejst eller sidder.

Tips og advarsler

Konsultere en professionel sundhedspleje praktiserende læge, hvis symptomerne ikke bliver bedre inden for 48 timer.Disse oplysninger er ikke beregnet til at blive brugt som en erstatning for professionel medicinsk rådgivning, hensigten er kun til orientering.Aldrig selv ordinere; konsultere en licenseret, professionel homøopat for korrekt dosering og retsmidler.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com