Hvordan man kan hjælpe en medarbejder med Depression

10/22/2010 by admin

Hvordan man kan hjælpe en medarbejder med Depression

Med mere og mere stress i folks liv i disse dage er chancer du vil have en medarbejder eller to, der er deprimeret. Deres symptomer på føler konstant træt og ikke er i stand til at koncentrere kan påvirke deres job ydeevne. Du skal konfrontere dem og forsøger at tilbyde noget hjælp.

Instruktioner

• Konfrontere medarbejderen. Sørg for det er privat og ingen andre medarbejdere er omkring. Taler ikke eller være nedladende til medarbejderen. Sørg for at lade hende vide, at du pleje og ønsker at hjælpe.

• Være empatisk og ægte. Hvis medarbejderen er i en dyb depression, vil han ved, han ikke er alene, og at han kan stole på dig.

• Virkelig lytte til medarbejderen. Sørg for der er så få afbrydelser som muligt. Har nogen ellers besvarer telefonen eller dække dit sted mens de taler med den deprimerede medarbejder. Det kan tage lidt tid for den deprimerede person til at åbne op, så vær tålmodig med ham.

• Bidrage til at give en løsning. Du kan brainstorme med medarbejderen. Hvis du har navn og telefon antallet af en terapeut i området, give det til medarbejderen. Også drøfte en løsning for arbejdspladsen. Hun må savn pligter lettet for en uge eller to, mens hun lægges hovedvægten.

• Følge op med medarbejderen. Lad ham vide, han kan komme til dig og drøfte situationen efter behov. Men også være proaktiv og nærme sig ham for at se, hvordan han gør når han starter behandling. Hvis hans arbejde forbedrer, lad ham vide, at alt for.

Tips & advarsler

  • Hvis du tror, at medarbejderen er til fare for sig selv, ringe 911 eller tage hende til den nærmeste skadestue.

Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com