Sådan identificeres tre overholdelse i Assisted Living

10/13/2013 by admin

Sådan identificeres tre overholdelse i Assisted Living

Cirka 1 million mennesker lever i hjemmeplejetjenester, ifølge amerikanske Healthcare Association (AHCA). Alle stater har regler for at sikre kvalitetspleje gives til faciliteten beboere og faciliteter stræber efter at opfylde skiftende sundhedspleje krav. Anlægget kan være udfordrende, og tre områder hvor compliance er vigtig licenserer, direkte plejepersonale og lederuddannelse.

Instruktioner

• Bede om at se en facilitet licens. Særlig licenskrav varierer mellem stater. Mange stater kræver hjemmeplejetjenester kan godkendes og overholdelse undersøgelser er gennemført hver to til tre år. Faciliteter skal overholde de county eller statslige bestemmelser vedrørende bygningsreglementer, brandsikkerhed, ordinancer og bygning krav. Udstedelse af licens afhænger bygning overholdelse.

• Spørg om personalekvalifikationer. For at være i overensstemmelse med statens forordninger, mest bistået levende faciliteter er forpligtet til at have licens personale administrere faciliteten. Administratorer skal typisk tage et statsligt godkendt klasse til at blive administrator assisted living. Administratorer er ansvarlige for at sikre alle medarbejdere og den daglige drift i overensstemmelse. Sygeplejersker er en del af ledergruppen og overvåge patientpleje og medicinadministration og uddanne medarbejdere i sygdomsbehandling. Nogle faciliteter ansætte bosiddende pleje ledere, der er ansvarlige for håndhævelsen af skrive individuelle serviceplaner, og tilsyn med personale og patient pleje.

• Spørgsmål administrative personale om uddannelse. Uddannelse af personalet er vigtigt at vellykket overholdelse i en facilitet. Mest bistået levende faciliteter er forpligtet til at uddanne personale i brand- og livet sikkerhed, som gentages hvert år. Basic life support (BLS) og genoplivningsudstyr (CPR) er yderligere personale uddannelseskrav for overholdelse. Hjemmeplejetjenester er forpligtet til at gennemføre efteruddannelse klasser. I anlæg med Alzheimers enheder skal personale modtage yderligere undervisning i behandling af denne betingelse.

Tips & advarsler

  • Bede om at se sidste undersøgelsesresultater.
  • Kontakt lokale ombudsmand for yderligere information.

Relaterede artikler

© 2018 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com