Alkohol rehabilitering Program Centre

11/15/2013 by admin

Alkohol rehabilitering Program Centre

Et sikkert tegn på en alkoholiker er behovet for at drikke til at håndtere hverdagen. En struktureret facilitet tilbyder programmer som 12-trins program. En støttende facilitet tilbyder individuel behandling samt gruppe behandling. En afbalanceret center tilbyder fortsat støtte gennem støttegrupper efter udløbet af den kliniske behandling. Udgifterne til behandlingen afhænger af længden af programmet og typen af behandling vælges.

Betty Ford Center

På Betty Ford Center, stationær behandlingsprogram varer i 30 dage. Behandling koster $26.000. Voksne 18 og ældre er velkomne. Afgiftning, kliniske og medicinske vurderinger er en del af døgnbehandling program. Beliggende i Rancho Mirage, Californien, lever beboere efter køn. Yderligere programmer er tilgængelige for dem, der har behov for udvidet afgiftning eller stabilisering inden optagelse i bolig dag behandlingsprogram.

Byens tildeler hver patient en læge, sygeplejerske, diætist, case manager og rådgivere under behandling. Daglige aktiviteter omfatter individuel terapi, specialitet grupper, uddannelse foredrag og fitness. Patienter efterkontrollere en 12-trins opsving. Familie deltagelse fremmes. Patienter at udfylde en 90-dages program modtage en ekstra års overvågning uden ekstra omkostninger.

Grace hus

Grace House er den eneste behandlingscenter i New Orleans udelukkende for kvinder. Grace House mission er at hjælpe kvinder, der er afhængige af alkohol og andre kemiske-baserede stoffer. De hjælper kvinder føre produktive ædru liv. Behandling er 12-step baseret og leveres uanset beboernes evne til at betale.

Behandlingsprogram er en seks-måneders program. I de første tre måneder, skal beboere deltage i individuelle og gruppe terapi. Terapi ifølge deres individuel behandlingsplan. Kvinderne har sagsbehandlere at bistå dem. Grace House giver beboere med forældrerollen klasser, tilbagefald forebyggelsesprogrammer og livsfærdigheder uddannelse. De hjælper også kvinder finde permanente boliger.

Den anden halvdel af behandling består af uddannelse for at hjælpe genindtaste kvinderne samfundet som produktive medlemmer. Kvinderne får uddannelsesmæssige færdigheder uddannelse så de kan søge bæredygtig beskæftigelse. Efter afslutning af programmet, opfordres at kvinder til at deltage i ugentlige støttegrupper og alumni association.

Bridge House

Bridge House, et stof misbrug behandlingscenter, indrømmer dem med et ønske om at ændre. Bridge House er en mand, der kun center. Bridge House accepterer alle mænd uanset deres evne til at betale, seksuel præference eller race. Alle fra hjemløse til ubemidlede community-medlemmer er velkomne.

Terapi omfatter 12-trins recovery system af anonyme alkoholikere. For at kompensere for omkostninger ved programmet, Bridge House ejer og driver to Genbrugsbutikker. Provenuet fra Genbrugsbutikker støtte programmer. Alle donationer er fradragsberettigede.

Ud over at give gratis programmer, serverer Bridge House Fællesskabet ved at give ferie middage for hjemløse samt give frokost for hjemløse hver tirsdag og torsdag.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com