Infrarød behandling for Brain problemer

09/02/2013 by admin

Infrarød behandling for Brain problemer

Infrarød terapi bruger infrarød stråling fra infrarøde lamper, varmt vandflasker eller varmepuder til at lindre smerter og øge omsætning til en bestemt del af kroppen. Den bedste ting ved infrarødt lys terapi behandling er, at det er meget enkel og helt smertefri. Patienter, der bruger det se hurtig lindring.

Hjerneskade resultater fra en række ting, herunder mangel på ilt, forgiftning og sygdom. Nogle skader på hjernen reagerer på infrarød behandling.

Egenskaber af infrarødt lys

Infrarødt lys er elektromagnetisk stråling. Bølgelængden er længere end lys du kan se, men kortere end radiobølger. Du drage fordel af infrarødt lys, fordi det svarer til solens stråler uden at nogen af de dårlige virkninger af solen. Infrarødt lys kan gå omkring en tomme dybt ind i din krop.

Hvorfor infrarød lys terapi virker

Infrarødt lys hærder eller forbedrer sygdomme ved at anvende det på din krop direkte. Wrap den tilskadekomne eller smertefuld del af kroppen med nogle polstring der holder infrarøde stråler. Når disse stråler trænger gennem huden, frigiver de nitrogenoxid, der lemper blodkarrene og forhindrer blodpropper fra formning. På grund af dette forbedrer blodcirkulationen til det ramte område. Dette fremskynder heling, gør dig mere komfortabel.

Hjerne celle reparation

Ifølge en artikel i juni 26, 2008, udgave af "Science Daily," viser forskning på University af Sunderland, at regelmæssig eksponering for sikker low-level infrarødt lys kan forbedre læring og sat i bevægelse tænkning funktioner i beskadiget hjernen. Skaberne af studiet mener at iført en hjelm, der giver infrarød lys for kun 10 minutter hver dag, kan vende symptomerne på hjerneskade såsom memory værdiforringelse og ængstelighed, efter kun 4 uger.

Dr. Yamajaki rapporter i "Infrarød terapi", infrarød terapi leverer hurtig reparation af hjerneskader med hele kroppen infrarød varme.

Bivirkninger af infrarødt lys terapi

Nervøsitet, depression og over-stimulation er rapporteret i nogle mennesker, der bruger infrarødt lys terapi. Disse former for problemer er nemme at kontrollere. Det er bedst at have infrarøde lys terapi under tilsyn af en læge, der er erfarne.

Forholdsregler ved infrarødt lys terapi

Teste patientens ønsker at gennemgå infrarød behandling før at have terapi fysiske tilstand. Undgå denne behandling, hvis du tager nogen medicin, der gør øjet celledød opstår, eller hvis din hud er alt for følsom over for solen. Hvis du har en historie af Mani eller en anden lidelse, der påvirker din hud eller nervesystemet, undgå infrarød behandling.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com