Hvordan man kan helbrede med hvid salvie

09/07/2013 by admin

Hvid salvie (Artemisia ludoviciana) har været brugt i århundreder af forskellige indianske stammer for både medicin og ceremonier og bruges stadig flittigt i dag. Her er en oversigt over, hvordan det bruges i en helbredende ritual af Cecelia Garcia, en healer fra Chumash stamme af området Santa Barbara i Californien.

Instruktioner

• Cecelia hvid salvie healing ritual starter med at bede over frisk hvid salvie dyrkes i en speciel have, så picking en gren.

• En sage blad er placeret i en 1 liter flaske renset vand i 30 minutter til at præge vandet før patienten drikker det. Den samme blad kan genanvendes til fire flasker af vand i løbet af en dag. Efter at bladet forringes og er ikke brugbar.

• En anden måde det bruges er at placere et lille blad i munden og sutter på at dulme halsen...

• Hvid salvie er også bruges som en varm te. Placere en friske blade i en kop vand ved stuetemperatur i en rustfrit stål eller glas pan. Varme vand kun indtil det bare begynder at koge. Det må ikke komme til en fuld kog, eller effekten er tabt. Drikke te.

• Healeren kan også bruge hvid salvie i en bøn ceremoni for én person eller en gruppe af familie og venner samledes med patienten. Små grene af frisk tørrede grene ubundet af garn, snor eller sejlgarn er placeret i en søøre shell eller brandsikker skål og sat i brand. Alle beder i kor og de røg sender bønner til Gud at invitere ham til den helbredende proces.

Tips & advarsler

  • For at dyrke din egen hvid salvie have, købe friske planter fra en planteskole eller botaniske have. Plant dem i en sandet jord plot, der får fuld sollys. Hvid salvie er tørke-resistent. Den Chumash Indianerne og andre stammer, der bruger hvid salvie mener det beroliger ånd, bringer det tilbage til normal og gør det lige igen. Røg fra brændt bladene menes at køre væk onde ånder, onde tanker og mareridt. Kiowa, Dakota, Blackfoot og Mesquaukie stammerne brugt hvid salvie te for mave lidelser, eksem og hududslæt, til at lindre ondt i halsen og til at lindre brystet overbelastning. Pawnee og Bannock kvinder drak hvid salvie te i deres menstual perioder.
  • Den tørrede salvie bør ikke være bundet med garn, streng eller sejlgarn fordi det forårsager sage at forme.

Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com