Sådan reparation Bvlgari briller

10/22/2012 by admin

Sådan reparation Bvlgari briller

Det er ligegyldigt hvor stærk eller fleksible dit brillestel er, eller hvor godt du ser efter dem---ulykker sker. Briller, der er faldet, slået eller trykket vil blive beskadiget. Mens Bvlgari briller er designet til at modstå pres, kan de kun tage så meget misbrug før skulle repareres. Hvis din Bvlgari briller er beskadiget, kan de fastgøres i hjemmet uden en professionel eller en udskiftning.

Instruktioner

• Skru en udskiftning skrue fra din monokel reparation kit med en miniature skruetrækker fra sættet. Alle mangler eller løse skruer kan spændes og erstattes på denne måde. Optometrister er ofte udskiftning skruer tilgængelige for denne form for reparation. Hvis du ikke har en udskiftning skrue, kan du ordne en papirclips, skub det gennem skrue hul og bøje ene ende op og omkring den anden at holde armen på plads.

• Tag fat om rammen i den ene hånd og forsigtigt og langsomt bøje Bvlgari ledning ramme arm tilbage på plads ved hjælp af nålen næse tænger til rammer, der er blevet bøjet eller skæv. Gøre dette meget langsomt og omhyggeligt at undgå at bryde rammen.

• Varm en plastik Bvlgari rammen ved hjælp af en hårtørrer eller varmt vand indtil Plasten er nem at justere. I modsætning til rammer, metal, skal plast rammer opvarmes før justering. Langsomt bøje plast arm eller bro tilbage på plads ved hjælp af dine fingre for en skæv plast ramme. Holde det på plads, indtil plasten køler ned til at holde det i denne form.

• Anvende epoxy lim til brudt dobbeltleddede hængsler eller plast arm stykker. Plastpaneler har ofte en metal skelet kører gennem armene. Hvis plast i arm stykke snaps, kan du genanvende det og lim det på plads. Anvende epoxy til den knuste plastik stykke og skub det tilbage på plads i metaltråd. hængsler kan også være limet på plads ved hjælp af epoxy. Anvende malertape rundt hængslet eller arm indtil epoxyen har tørret.


Relaterede artikler

© 2019 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com