Kur for gær infektioner

10/18/2012 by admin

Kur for gær infektioner

Gær infektion eller Candidiasis, er normalt forårsaget af en overvækst af candida albicans, en svamp, der naturligt forekommende i vagina. Når de naturligt forekommende organismer bliver ubalanceret, kan det føre til symptomer som vaginal irritation, kløe, svie, rødme, hvide eller usædvanlige ildelugtende udflåd og smerter ved samleje. Gær infektioner kan behandles i hjemmet, med over counter retsmidler eller gennem en recept fra din læge.

Hjem retsmidler

Probiotika kan være nyttige i behandling af en gær infektion derhjemme, fordi de genoprette de sunde bakterier i skeden og fordøjelseskanalen. Genskaber balancen i disse levende organismer kan rydde infektionen. Du kan købe lactobacillus acidophilus og andre probiotiske kosttilskud fra de fleste helsekostforretninger eller hvor kosttilskud sælges. Yoghurt indeholder også disse levende kulturer.

Tee tree oil er en naturlig antiseptisk, der kan hjælpe med at lindre symptomer når de påføres det ydre vaginale område. Må ikke bruge det fulde styrke. Fortynd det med vand.

Borsyre har også været kendt for at hjælpe nogle kvinder. Borsyre stikpiller kan indsættes direkte i skeden en gang om dagen i op til to uger.

En cool badekar kan hjælpe med at lindre kløe og brændende midlertidigt men det vil ikke fjerne infektionen.

I håndkøb

De fleste håndkøb behandlinger bruger miconazol (Monistat) eller butaconazole (Femstat, Nystatin) i form af en creme eller en stikpille til at helbrede infektionen. Forskellige produkter tage forskellige mængder af tid til at behandle og kan kræve flere programmer. Disse produkter er let tilgængelige og rimeligt overkommelig. Over counter behandlinger appel til mange kvinder fordi de kan bruge dem i privatlivets fred for deres eget kræver hjem, og de ikke en læge besøg eller en recept.

AZO gær er en naturlig, homøopatiske over counter produkt, der er til rådighed i tabletform. Det kan tages tre gange dagligt for at behandle en aktuel infektion eller en gang dagligt for at forhindre infektion.

På lægens kontor

Hvis du aldrig har haft en gær infektion diagnosticeres før, eller hvis du ikke er sikker på det er, hvad du har, se en læge. Du bør også søge behandling, hvis dine symptomer sidst mere end en uge, ikke reagerer på behandling i hjemmet, eller er ledsaget af blodig udledning, feber eller mavesmerter. En læge kan gøre en positiv diagnose, udelukke sygdomme med lignende symptomer som bakteriel vaginose og kønssygdomme, og tale dig igennem din behandlingsmuligheder. Hun kan også ordinere fluconazol (Diflucan) eller en anden oral behandling.

Undgå fremtidige infektion

For at undgå gær infektioner i fremtiden, holde det vaginale område rent og tørt. Bære løstsiddende tøj og bomuld undertøj og undgå enhver duftende personlig plejeprodukter i dette område, herunder duftende feminin hygiejneprodukter. Douche ikke som det fjerner også de "gode" bakterier, fører til yderligere smitte.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com