Blød mad kost for Lap Band patienter

05/25/2011 by admin

Blød mad kost for Lap Band patienter

Lap Band surgery er for dem, der er mindst 100 pounds overvægt og har ikke haft held med nogen andre vægttab program. Proceduren indebærer at placere en silikone band omkring den øverste del af maven. Dette efterlader kun en lille åbning, der går til den nederste del af maven, og dybest set drejer den øverste del i en lille pose, så at fødeindtagelse skal være meget begrænset. Det faktum, at mad er så begrænset betyder, at specifikke kost retningslinjer skal følges.

De første par uger

Ifølge University of California i San Diego Medical Center, i de første 1 til 2 uger efter proceduren Lap-Band kan du kun have klare og tynde væsker som suppe bouillon, sukker fri popsicles og frugtsaft.

I uge 2-4 kan du tilføje et par flere fødevarer, men de skal være anstrengt eller purerede, ligesom babymad er. Disse fødevarer omfatter ting som yoghurt, buddinger, anspændt og mosede ærter, bønner og kartoffelmos. Kød kan medtages her, men de skal være purerede også.

Bløde fødevarer

På 5 uger efter operationen kan du nu begynde at tilføje bløde fødevarer kost. Mens du kan stadig medtage nogen af de fødevarer, der er anført ovenfor, især mosede og purerede grøntsager og kød, bløde fødevarer del af kosten giver dig et par flere muligheder.

Bløde fødevarer kan være hele fødevarer, men de skal koges og udbud. Fisk, jorden kød, bløde brød og godt-gjort grøntsager uden skind er inkluderet i kategorien blød mad. Også skære mad i meget små stykker til at hjælpe dig med at tygge dem effektivt.

Vælg fødevarer med omtanke

Din nye, mindre mave kan kun holde 1/4 kop af mad, så det er vigtigt at vælge dine fødevarer klogt. Selvom der kan være mange bløde fødevarer, at du kan ønske, såsom cheesecake, er der stadig nogle, som du skal begrænse. Sukkerholdige fødevarer som kager og cookies bør undgås. Eksperter på Lap Band Kirurgi oplysninger stat at du ikke skal spise slik, fordi de ofte er høj i fedt, sukker og kalorier, men tilbyder ikke nogen næringsværdi. Da du er så begrænset med hvor meget du kan spise, spise fødevarer, der er næringsstof tæt. For eksempel, giver 1/4 kop af is ikke vil du med næsten den samme mængde næringsstoffer at 1/4 kop af søde kartofler.

Også, slik vil bremse din sats af vægttab, der vil besejre din oprindelige formål for proceduren. Hvis du begynder at have problemer med at fordøje de nye fødevarer, selv om de er bløde, anbefaler designerne af Lap-Band procedure du gå tilbage til den flydende eller purerede kost for et par uger før du prøver igen. Langsomt tilføje fødevarer tilbage i en ad gangen. Dette vil hjælpe dig med at afgøre, hvilke fødevarer giver dig et problem, og det vil også bidrage til at forebygge opkastning, hvilket kan forårsage bandet til at ændre holdninger. Hvis du fortsat oplever problemer, når man genindføre bløde fødevarer, tale med din kirurg eller sundhedspleje udbyder.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com