Første Trimester graviditet & motion

04/29/2011 by admin

Leder du efter nogle ideer til god motion i løbet af din første trimester af graviditeten? Her er to vidunderlige måder at holde sig i form og føler stor, også!

Er det Okay at motion?

Din første trimester af graviditeten er en spændende tid. Der er den forestående fødsel af din nyfødt at tænke, overvældende morgenkvalme og nogle nye ømhed og smerter til at slås med. Motion er sandsynligvis ikke højt på din liste over emner på huskelister for dagen, men sørg for at tage lidt tid at få noget sund motion vil hjælpe dig med at sove bedre, afhjælpe nogle af din graviditet smerter og potentielt hjælpe med en glad og sund samlede graviditet.

Hvis du havde en regelmæssig motion regime før det bliver gravid, vil for det meste du være i stand at opretholde det hele din graviditet med et par justeringer. I løbet af din første trimester er din krop en smule mere følsomme end normale skulle beskæftige sig med så mange ændringer sker internt. Dette er en vigtig tid for dit barns udvikling, og din krop er overarbejde at få til at ske. High-impact motion kommer ikke til at hjælpe med alle de aktiviteter, der sker i din krop. Find måder at ændre din rutine til en lavere effekt, kortere interval træning planen, og du vil drage fordel gennem hele graviditeten.

Sørg for at tale med din læge før du laver nogen form for motion i løbet af din første trimester. For en normal graviditet er der ingen grund skånsomme øvelse ikke kan blive en del af din daglige rutine. Nye at udøve? Graviditet er en stor grund til at starte noget nyt og begynde en sund vane som daglig motion.

Walking

Finde en komfortabel rute i dit nabolag til at nyde en dejlig gåtur udendørs. For din første trimester, kan du starte med en 2-mile gåtur hver tre dage. Hvis du føler dig er virkelig motiveret, gå en mile om dagen en vidunderlig måde at hjælpe med at holde morgenkvalme i skak og få en god træning. Ved at gå længere afstande eller i et hurtigere tempo, kan du regulere hvor meget motion, du får.

Hvad skal jeg starte?

Walking er en fantastisk skånsomme øvelse at opretholde i løbet af din første trimester. Det ikke lægge nogen uvante stress på din krop, og du kan beslutte, hvor meget og hvor langt du går. Selv hvis du ikke er op til en 2-mile gåtur, vil en hurtig tur rundt om blokken gavne dig i løbet af din første trimester på mange måder. Sørg bare for at finde en komfortabel par sko, holde dit hoved op og skuldrene tilbage, og du er på din vej til en sund graviditet.

Du kan gå til fods næsten overalt, og du behøver ikke nogen særligt udstyr til at gøre det. Bekymret for opretholde en øvelse regime? Find et par andre kvinder i deres første trimester og starte en omvandrende gruppe. Det er en super måde at holde sig i form og dele din første trimester historier på samme tid.

Pilates

Pilates er en anden skånsomme øvelse, der bruger din krop som modstand til at skabe en behagelig og nem øvelse i løbet af din første trimester. Nogle attituder og holdninger er ikke foreslået for gravide kvinder, men du kan finde mange dvd'er eller endda en lokal klasse, Pilates for gravide kvinder, der vil give gode resultater. Pilates blev opfundet af Joseph Pilates i Tyskland i 1900-tallet og er fokuseret på koncentrationen af ånde og core justering. Praktiserende Pilates fremmer god omsætning, stor kropsholdning og lean muskel. Pilates kombinerer den mentale og fysiske, skabe en strømmende og udfordrende træning. Efter filosofien er at Joseph Pilates begyndte, bevægelser er væske, øvelserne kan ske langsomt eller hurtigt, og kroppens "powerhouse" er fokuseret på at skabe en solid krop struktur, der magert og skulpturelle. Dette fremmer bedre arbejdsstillinger og krop bevægelse.

Hvordan gør jeg det?

Visse øvelser fokus på dit åndedræt, som bistår med en stærk hjerte og blodcirkulation. Der er også aspekter af sind og krop koordination, som hjælper din evne til at koncentrere. Dette er til gavn for alt, hvad du gør, hvis du bruger tid koordinere kroppens bevægelser samtidig med at fokusere på dit åndedræt, din krop er multitasking, som bidrager til at fremme bedre mental sundhed.

Du kan finde ud af, hvor meget eller hvor lidt du føler dig tryg med imens Pilates, hvilket gør det til en anden stor første trimester træningsprogram.

Advarsel

Uanset hvilken øvelse du vælger at gøre i løbet af din første trimester, Husk at lytte til din krop. Hvis du føler dig svimmel, stresset eller kvalme, stop motion lige væk og tager dig tid til at køle ned. Drikke masser af vand under træningen og ikke træne på tom mave. Prøv ikke at medtage aktiviteter i løbet af din første trimester, som kører, hoppe eller hurtig bevægelser. Det er tid til at tage din tid, flyde med din krop og fremme sund vejrtrækning og positive tanker.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com