Hvordan ergoterapi til at behandle Cerebral parese

05/15/2011 by admin

Hvordan ergoterapi til at behandle Cerebral parese

Ergoterapi bruges til at hjælpe mennesker med cerebral parese (CP) bliver mere uafhængige i deres hverdag. Mens Fysioterapi ofte omhandler grov motorik, bruge terapeuter ergoterapi til at behandle og forbedre finmotorik, såsom at spise, spille, skrive og børste tænder. Ergoterapeuter også evaluere deres patienter for at se, hvilken type af adaptive udstyr de muligvis skal blive mere selvforsynende.

Instruktioner

Bruge ergoterapi til behandling af Cerebral parese

• Har en evaluering er udført af en respekteret ergoterapeut at bestemme ergoterapi behov du eller dit barn. Mennesker med cerebral parese er ikke alle berørt på samme måde og vil have forskellige niveauer af evne.

• Inviterer ergoterapeut til dit hjem, så han kan vurdere din bolig. Han kan have anbefalinger om, hvilken type af adaptive udstyr du kan installere i dit hjem. Dette kan omfatte hardware du kan bruge til at gøre det lettere at komme ind og ud af et badekar eller særlige computere til at hjælpe en person med meget begrænset mobilitet tænde et lys, tale eller åbne døre.

• Diskuter med ergoterapeut hvad dine forventninger og mål er om terapi programmet. Forstå hinanden, før du starter kan bidrage til at fjerne misforståelser om fremskridt du gør og identificere specifikke symptomer du ønsker at behandle.

• Observere terapi-sessioner, hvis det er tilladt at gøre det, for at kunne hjælpe dit barn fortsætte uafhængigt hjemme. Ergoterapeut kan have hende lege med legetøj, der har oversize dele eller spise med store-håndteres redskaber til bedre lette processen.

• Del nogen bekymringer om dit barn eller hans fremskridt med ergoterapeut. Terapeuten kan være i stand til at foretage nødvendige henvisninger til andre fagfolk. For eksempel, hvis dit barn synes usædvanligt vrede og vipper på familien, kan han blive henvist til en psykolog til at tage sin vrede.

Tips & advarsler

  • Det er vigtigt at opmuntre dit barn til hans ergoterapi. Han kan finde det meget vanskeligt, men behandlingen vil hjælpe ham lykkes i sin hverdag. Positiv om behandling kan hjælpe dit barn med opbygge hans stolthed og selvværd.
  • Husk altid at du og team af læger og terapeuter, der arbejder med dig og dit barn er bare at--et team. Din kollektive formålet er at hjælpe dit barn. Hvis du føler dine behov ikke er opfyldt, tale med holdet til at bestemme, hvordan behandling kan ændres eller få forslag til andre måder at forbedre forholdet.

Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com