Hvorfor bananer årsag fordøjelsesbesvær?

05/31/2011 by admin

Hvorfor bananer årsag fordøjelsesbesvær?

Oversigt

Introduktion

Bananer har et væld af sunde fordele når føjet til en almindelig kost af frugt og grøntsager. Bananer er lavt kalorieindhold snacks på under 150 kalorier for en mellemlang mellemstore frugt. De også pakke en stor dosis af kalium, et tiltrængt ernæringsmæssige komponent for at holde raske. Bananer kan imidlertid også forårsager fordøjelsesbesvær problemer i dem med følsom fordøjelse.

Stivelse

Før bananer er fuldt modnet, indeholder de en rimelig mængde af stivelse. Ifølge europæiske oplysninger Counsel i mad, nogle rå bananer kan have et stivelsesindhold på så meget som 25 procent. Desværre har de menneskelige fordøjelsessystem svært ved at nedbryde disse banan stivelse. Til venstre over stivelse kan derefter medføre forrådnelse i tarmene.

Forrådnelse

Forrådnelse er nedbrydning af ufordøjet mad biprodukter i tarmene. Når banan stivelse når tarmene ufordøjet, begynder at bryde og nedbrydes. Da de nedbrydes frigiver de gasser. Da disse gasser hober sig op i tarmene kan de forårsage oppustethed, gas og fordøjelsesbesvær.

Undgåelse

For at undgå at få fordøjelsesbesvær fra bananer, kun Spis bananer, der er fuldt modnet. Som banan modnes, omdannes stivelsen til fordøjelige stoffer såsom glucose og dextrin. Disse stoffer er let fordøjet før de når tarmene, sænker chancerne for forrådnelse.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com