Alternative behandlinger for ankel slidgigt

06/05/2011 by admin

Slidgigt er en medicinsk tilstand, der er præget af forfald og tabet af brusk i et eller flere led. Når ledbrusken går tabt, kan forskellige symptomer udvikle og begrænse din evne til at udføre dagligdags aktiviteter. Arthritis forekommer på forskellige led i kroppen, herunder fødder, hænder, hofter, knæ og rygsøjlen. I fødderne, betingelsen påvirker normalt storetåen, og også ofte forekommer i ankel og midten af foden.

Naturlige smertestillende lindring behandlinger

For ikke-drug pain relief behandlinger, så prøv varme og kolde terapi. Du kan enten vælge varmt, koldt, eller kombinere de to for at hjælpe med at lindre dine smerter. Anvende varme til din ankel ved hjælp af en varm håndklæde eller en varm pack eller bare tage et varmt brusebad eller badekar. Varmen vil hjælpe øge blodgennemstrømningen og lindre stivhed og smerter i leddene. Kold terapi, anvendes køleelementer, koldt komprimerer, endda håndklæde-indpakkede frosne grøntsager til det ramte område. Kolde hjælper med at reducere betændelse og giver umiddelbar smertelindring ved bedøvende fælles.

TEN eller transkutan elektrisk nervestimulation, er en procedure, der gør brug af en elektronisk anordning, som sender mild pulser til nerveender fundet i det ømme område, lige under overfladen af din hud. Dette kan hjælpe med at lindre smerter som følge af gigt. Det virker ved at blokere den nerve smerte beskeder til din hjerne.

En massage kan også give komfort til en øm ankel. Anklen lider af osteoarthriris vil strøg og æltes til øjeblikkelig lindring. Massage er også kendt for at øge blodcirkulationen og også varme op musklerne i den stressede del af kroppen.

Alternative behandlingsformer

Akupunktur er en metode, praktiserede i traditionel kinesisk medicin (TCM), der bruger meget fine nåle indsættes navnlig punkter på kroppen. Akupunktur kan behandle mange sygdomme og tilstande, herunder slidgigt. Den strategiske placering af nåle stimulerer kroppens frigivelse af naturlige smertestillende.

Kosttilskud, der indeholder chondroitin sulfat og glucosamin har også sagt at behandle symptomerne på slidgigt.

Folkemusik retsmidler

Gamle retsmidler og landdistrikter alternativ medicin praktikere har hævdet, iført en kobber armbånd, drikke herb-infunderes te, og bade i mudder kan hjælpe behandle slidgigt. Selv om der er ingen skade i at prøve disse fremgangsmåder, er der ingen solide videnskabelige beviser til støtte for disse krav. Det er altid bedst at først konsultere din læge om eventuelle alternative behandlingsformer, du ønsker at foretage.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com