Sådan Stop ledsmerter

05/20/2011 by admin

Sådan Stop ledsmerter

Ledsmerter kan være meget invaliderende og tendens til at skabe en farlig dominoeffekt. Når ledsmerter begynder, stopper din fysiske aktivitet. I det lange løb, manglende fysisk aktivitet svækker muskler, som støtter leddene og faktisk forårsager dine led ondt endnu mere. Og cyklus continues. Med et par naturmedicin kan du stoppe cyklussen og mindske dine ledsmerter.

Instruktioner

• Drikke mindst otte til 10 glas vand hver dag, som ikke kun er nødvendige for korrekt kropslig funktion, det hjælper også til at smøre leddene og skylle giftstoffer, som forårsager smerte. Derudover bør din kost være som kemisk fri som muligt, da kemikalier i mad tendens til at forværre ledsmerter. Spis masser af frisk frugt og grøntsager, fuldkorn og lean, sundt kød som fjerkræ og fisk.

• Supplere din sunde kost med 2 til 3 gram fiskeolie, som er høj i de essentielle fedtsyrer Omega 3. Omega 3 har vist, at høj grad forbedre hjerte-kar-sundhed og reducere priser for hjertesygdomme; Det har imidlertid også fantastiske anti-inflammatoriske egenskaber. De kombinerede sundhedsmæssige fordele af fiskeolie vil bidrage til at få din krop bevæger sig, mens stoppe ledsmerter.

• Massage smertefulde led med eukalyptusolie til at reducere hævelse og inflammation og stop smerte. Eucalyptus olie kan bruges når som helst, men er især nyttig, før og efter træning eller før sengetid når ledstivhed tendens til at være når det er værst.

• Forkæle dig selv med varm Epsom salt bad så ofte som nødvendig for at stoppe ledsmerter. Magnesium sulfat findes i Epsom salte har både Anti-gigt og anti-inflammatoriske egenskaber og kan optages gennem huden. Derudover vil den varmt bad øge omsætning for at reducere ledsmerter. Tilføje omkring 2 kopper af salte til dit badekar, nyde og nyde.

• Erstatte din almindelige hudlotion med olivenolie, som ikke kun hjælper med at holde huden ung og sund, det hjælper også til at reducere ledsmerter. Lidt olivenolie går en lang vej, hvilket gør det en overkommelig naturligt middel.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com