Hvordan at spare på Dental omkostninger

04/25/2011 by admin

Hvordan at spare på Dental omkostninger

Tandpleje kan koste en masse penge, men det er værd hver cent. Ifølge American Academy of Parodontologi er der en forbindelse mellem mennesker, der har parodontale sygdomme, såsom tandkødssygdomme og andre inflammatoriske tilstande, herunder hjertesygdomme, diabetes og Alzheimers sygdom.

Og det smukke, hvide smil, der er showbiz standard i dag starter med god tandpleje. Mens dette kan blive dyrt, behøver det ikke at bryde banken.

Instruktioner

Spare penge på tandbehandlinger

• Børste og tandtråd tænder to gange om dagen, og begrænse mængden af sukkerholdige og sure fødevarer, du spiser. Forebyggelse er den bedste medicin, og hvis du tager ordentlig pleje af dine tænder, behøver du ikke mange af de tandbehandlinger, som koster så meget, som fyldninger og rodkanaler. Hvis du ikke kan børste dine tænder efter at have et måltid eller mellemmåltid, prøv nogle andre muligheder, der er godt for tænderne: Sukkerfrit tyggegummi eller drikkevand.

• Besøge tandlægen to gange om året for forebyggende pleje. Selv om rengøring og fluor behandlinger kan være dyrt, kan de også holde dig fra at kræve større tandbehandlinger senere.

• Fortæl din tandlæge, hvis du ikke har dental forsikring gennem din arbejdsplads. Tandlæger tilbyde ofte betaling planer eller andre muligheder for mennesker, der skal betale out-of-pocket for dental arbejde, ifølge American Dental Association. De kan også prioritere dental arbejde du har brug for. Hvis en tand volder dig smerte, får det faste lige bortrejst. Du kan udsætte andre procedurer uden at skade din tandsundhed.


Relaterede artikler

© 2019 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com