Hvordan til at identificere kløende hududslæt

05/30/2011 by admin

Hvordan til at identificere kløende hududslæt

Kløende hududslæt ske for en række årsager, manifesterer sig som en fysisk irritation. Fordi deres udseende og sværhedsgraden varierer, er nogle gange det vigtigt at være nøje opmærksomme på andre symptomer, der ledsager den.

Instruktioner

• Kend din familie medicinsk historie. Det er muligt at andre medlemmer har oplevet hyppige eller tilbagevendende hududslæt. Hvis der er andre med samme problem i familien, kan du lider af eksem. Folk, der har astma eller høfeber er mere tilbøjelige til at lide af eksem. Andre symptomer på eksem omfatter rødme, skællende hud, der bliver sprøde efter ridser, små blærer og infektioner.

• Kig på udseendet af udslæt. Kløende hududslæt, der er cirkulær med små buler i cirklen kan skyldes granuloma annulare (en kronisk tilstand i forbindelse med problemer med skjoldbruskkirtlen) eller ringorm infektion. Begge er tilbøjelige til at møde på hænder og arme breder sig til andre dele af kroppen.

• Være opmærksom på størrelsen af udslæt. En stor kløende udslæt, der er næsten helt cirkulære og vises på brystet eller tilbage (før spredning) antyder muligheden af lider af pityriasis rosea, en tilstand forårsaget af en ikke-smitsom virus.

• Analysere dine aktiviteter i løbet af de sidste 24 til 48 timer. En udslæt, der ledsages af en brændende fornemmelse kan indikere eksponering for solen, en kemiske lokalirriterende eller en allergi over for en ny mad eller medicin. Hvis du har engageret i aktiviteter, der kan relateres til disse symptomer, skal du først undersøge disse muligheder.

• Kig på udbredelsen af udslæt. Et udslæt, der synes at vises og forsvinder på forskellige dele af kroppen med ingen andre symptomer undtagen kløen kan indikere en viral udslæt. Disse normalt går væk på egen efter et par dage og kræver ingen anden behandling end en creme til at lindre kløe.

Tips & advarsler

  • Hvis udslættet ikke forbedres, efter et par dage eller hvis du opleve mere alvorlige symptomer, såsom en høj feber eller åndedrætsbesvær, konsultere din læge straks.

Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com