Hvordan man får en kapsel endoskopi til Test for Crohns sygdom

05/22/2011 by admin

Hvordan man får en kapsel endoskopi til Test for Crohns sygdom

Patienter, der har problemer med traditionelle diagnostiske tests kan være nødvendigt at få en kapsel endoskopi at bekræfte diagnosen. Proceduren indebærer synke en lille kapsel indeholder et kamera. Kameraet tager billeder af tarmen, som overføres til en data recorder båret af patienten. Efter prøven analyseres resultaterne som en måde at diagnosticere og bidrage til at skabe en behandlingsplan for Crohns sygdom.

Instruktioner

Forskning kapsel endoskopi For Crohns sygdom

• Tale med din mavetarmsygdomme om hvorvidt du er en god kandidat til video kapsel endoskopi procedure. Patienter, der har forsnævring eller obstruktion af tarmen risikoen mulighed for at få kapslen sidder fast. Dette kan forværre obstruktion og medføre, at resultaterne af testen. Desuden er det muligt, at patienter med hjerte implantater kan opleve elektrisk interferens mellem kameraet og deres pacemakere.

• Kontakt dit forsikringsselskab at se, om de vil dække udgifterne til denne procedure. Du skal skaffe forhåndsgodkendelse for proceduren. Video kapsel endoskopi er et dyrt og banebrydende procedure, at få forsikringsselskaber vil refundere hvis der findes en mindre dyrt og sammenlignelige test.

• Undersøge andre muligheder til finansiering af testen, hvis dit forsikringsselskab vil dække det. Check at se, om lægen eller medicinsk center har en betalingsplan, en fond for sådanne situationer eller om der er en undersøgelse, hvor du kan deltage.

Forbered dig på at få en kapsel endoskopi

• Aftal tid til prøven og sørge for at være til rådighed for ca. 12 timer. Medbringe en ven eller et familiemedlem medlem med dig til den første aftale (når du vil sluge de billeddiagnostiske kapsel), som du kan modtage sedation og være i stand til at køre.

• Stopper med at tage nogen vitaminer, der indeholder jern i ugen før dit procedure og begynde en flydende diæt dagen før prøven. Du kan indtage sort te og kaffe, bouillon, klare saft og gelatine (undtagen rødt). Efter midnat skulle du spiser eller drikker noget overhovedet.

• Bringe nogen medicin, du tager i morgen med dig til din udnævnelse. Du vil kunne tage dem et par timer efter du sluge kapslen.

Få en kapsel endoskopi til Test For Crohns sygdom

• Ankommer til laboratoriet og udfylde alle nødvendige papirarbejde. Bringe din forsikring tilladelse med dig, hvis du har en.

• Sluge kapslen og lad medicinsk personale hook op sensorer på din mave. Du vil bære receiver (data recorder) og batteri pack omkring din talje til de næste 8 timer.

• Forlader det medicinske center og vente 2 timer før indtagelse af noget. Efter den tid, du kan have nogle klare væsker, og efter 4 timer, kan du have et let måltid.

• Vende tilbage til den medicinske center 8 timer efter indtagelse kapsel til at have data recorder og sensorer fjernet. Kapslen er disponible og vil udskilles i en tarm bevægelighed inden for de næste dage eller deromkring. Lad lægen vide hvis kapslen ikke har bestået, som i sjældne situationer det kan være nødvendigt at fjernes på en alternativ måde.

Tips & advarsler

  • Følg lægens anvisninger om, hvilken type af aktiviteter du kan gøre mens kapslen er registrering af oplysninger.
  • Vær omhyggelig med ikke at bang ind i ting eller laver pludselige bevægelser. Modtageren er en mini-computer, der let kan beskadiges.

Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com