Hvilken rolle spiller kolesterol i koronar hjertesygdom?

05/25/2011 by admin

Hvilken rolle spiller kolesterol i koronar hjertesygdom?

Forholdet mellem kolesterol tal og hjertesygdomme afhænger nogle kontrollerede og ukontrollerede faktorer. Når du kender farerne af hjertesygdomme, kan du lære hvad man skal gøre for at styre din egen risikofaktorer.

Identifikation

Koronar hjertesygdom er en forsnævring eller stramning af blodkarrene, der bærer vitale blod og ilt til dit hjerte. Dette er resultatet af plaque bygger på dine arterievæggene og snærende blodet evne til at flyde frit.

Typer

Høje niveauer af kolesterol er direkte korreleret med risiko for at udvikle hjertesygdom. En del af dette er på grund af hvad du indtager i kosten kolesterol, fedt, og mættet fedt, og en del af dette skyldes personlige faktorer, såsom alder, køn og race.

Numre

Kolesteroltal under 200 mg/dL er ideelle. Hvis din rækkevidde er mellem 200 og 239 mg/dL, bør du vedtage livsstilsændringer for at sænke dit niveau, før de overstiger 240 mg/dL; på det tidspunkt er din risiko for koronar hjertesygdom fordoblet.

Betydning

Hvis venstre umarkeret længe nok, vil koronar hjertesygdom udløse et hjerteanfald. Hjertesygdom er den hyppigste årsag til dødsfald blandt mænd og kvinder, hævder mere end 600.000 liv hvert år, Ifølge Centers for Disease Control (Se referencer 3).

Forebyggelse/løsning

For at holde dit kolesteroltal lave, begrænse dit forbrug af kolesterol, udøve, opretholde en sund vægt og rygestop. Hvis der er stadig ikke nok, tale med din læge om kolesterol-sænkende medicin.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com