Tips og Tricks til at sove bedre

03/24/2012 by admin

Tips og Tricks til at sove bedre

Enhver, der har plaget søvnmønster vil fortælle dig, at en nat af rastløshed er en nat for mange. Få nok søvn om natten er afgørende for dit samlede wellness. At være udhvilet hjælper du fungere hele dagen, abets dit mentale helbred, kan du føler Energitilfoerslen og holder dig fra disse søvnmangel gnavne humør. Hvis bedre søvn er, hvad du behøver, men du ikke har nogen interesse for receptpligtig sove medicin, prøv nogle naturlige tricks hjemme for at undgå at føle sig som en zombie den næste dag.

Bed komfort

Du kan gå glip af en god nats søvn da din krop er ubehageligt i sengen. En fast madras, en blød madras, den forkerte squishiness af din pude eller endda en skrattende Talsmanden er mulige faktorer, der kan forhindre dig i slummer. Før du diagnosticere dig med søvnløshed, analysere hvordan komfortable din seng virkelig er, og se om der er ting du kan forbedre støtte søvn. Noget så simpelt som flipping din madras, tilføje en rullemadras eller købe en ny pude kan være alt det tager for at genskabe din ro.

Tidsplan

Når du var barn, havde dine forældre du en sovende tidsplan. Du gik i seng på et bestemt tidspunkt og vågnede op på et bestemt tidspunkt. Fagfolk fra med MayoClinic.com sige en sovende tidsplan er bydende nødvendigt at bedre søvn, fordi det skaber en søvn-vågne cyklus, hvilket gør det lettere for kroppen at falde i søvn om natten. For at gøre en søvn tidsplan, finde ud af, hvad tid du har til at vågne op om morgenen til Bliv klar til din dag, og arbejde tilbage for at komme op med en passende tid til at gå i seng. Stick med denne tidsplan så tæt som du kan.

Sætte koffein væk

Okay du kaffe og te drikker, er det tid til at sætte koffein væk før sengetid. Mange mennesker er afhængige af en aften eller sen eftermiddag kop kaffe til at gøre det gennem aftentimerne madlavning middag, badning børn eller arbejder sent, men spor af koffein stadig i dit system, når du ligger til seng kan give dig en urolig søvn. Skift til decaf hvis du har til, eller angive en koffein-cutoff tid tidligt på eftermiddagen, så ved tid, du går på vågeblus koffein har forladt dit system.

Slappe af

Hvis du tilbringe timer arbejder på computeren om natten og tror at du kan gå direkte i seng og falde i søvn, så tro om igen. Det er vigtigt at give dig afslapning tid om natten, for at få din krop i humør til at sove. Tvinger din krop til at skifte gear hurtigt, som går fra at sove i orden, giver ikke din hjerne en chance for at hvile eller geare ned. Indarbejde en afslappende rutine i din aften. Tage et varmt brusebad, meditere, læse en bog eller gøre dybe åndedrætsøvelser, før du sætter dig selv i seng.

Elektronik

Hvis du er slags dårlig sovekabine, der vågner for at kigge på uret hvert femte minut-- og derefter tæller hvor mange timer er tilbage indtil alarmen går ud--dække uret med en mørk skjorte eller håndklæde, så det er ude af øje, ude af syne. Prøv ikke at tænke over hvad tid det er eller hvor mange timers søvn du får. Jo mere du tænker over det, jo mere dit sind vil have problemer med afslappende.

Lavendel

Lavendel er en afslappende og beroligende virkning, der kan bruges til at støtte sove. Du kan spray nogle Lavendelolie på din pude, drikke lavendel te eller lys lavendel-duftende stearinlys. Aroma skal sætte dig i en afslappet tilstand, så din krop og sind geare ned.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com