Naturlægemidler for gær infektion

07/17/2012 by admin

For nogle mennesker, kan en gær infektion være et tilbagevendende problem. Både mænd og kvinder kan få gær infektioner, men der er flere oplysninger tilgængelige for kvinder. Mange mænd ikke klar over, de kan få en gær infektion og ikke tage de rette forholdsregler, når at have samleje med deres smittede partner. Mange mennesker, der lider af tilbagevendende gær infektioner henvende sig til hjem retsmidler som et middel til behandling, fordi over-the-counter retsmidler tendens til at være meget dyrt.

Hvidløg

Hvidløg er formentlig en af de ældste og mest udbredte behandlinger for gær infektioner. Det kan bruges til at forhindre fremtidige udbrud samt for at behandle en aktuel infektion. Hvidløg tabletter kan tages dagligt og er tilgængelig på et apotek eller din lokale helsekostforretning. Mange mennesker vælger at tage hvidløg tabletter i stedet for at indtage hvidløg direkte på grund af dårlig ånde hvidløg tendens til at give folk.

Hvidløg i rå form er bedst, og de fleste mennesker simpelthen tilføje hvidløg til deres salater og måltider hele dagen i et forsøg på at afværge infektion, men du kan også spise hvidløg direkte ved at sluge en spiseskefuld friske hvidløg tre gange om dagen. Hakkede hvidløg er tilgængelig allerede hakket op i afsnittet råvarer i de fleste købmandsforretninger.

Nogle kvinder vælger at behandle deres vaginal gær infektion ved at indsætte en fed hvidløg indpakket i ostelærred i det vaginale område lige før sengetid. Hvidløg bør fjernes næste morgen, og denne behandling bør gentages i fem til syv dage. Denne proces er ikke muligt for mænd, men jeg har hørt om nogle mænd, der bruger saften fra hakkede krukke hvidløg på samme måde (gnide saften på deres penis område før seng og vaske det ud næste morgen). Husk på at når som helst hvidløg er indsat eller anvendes direkte, brugeren vil typisk kunne smage hvidløg i hans eller hendes mund.

Lavendel

Lavendel er en naturlig anti-svampe behandling. Det kan anvendes direkte til den inficerede hud (ved hjælp af lavendel æterisk olie), eller som alternativ nogle mennesker vælger at tilføje enten lavendel æterisk olie eller tørret lavendel urt bundet i et stykke ostelærred direkte til deres badevandet. Sidde i badet i mindst 10-15 minutter op til tre gange om dagen. Igen, bør denne behandling gennemføres i fem til syv dage.

Aloe Vera Gel

Aloe vera gel hjælper med at dræbe gærceller naturligt. Du kan bryde et blad ud af en aloe vera plante og gnid gel fra knuste plante blade direkte på det angrebne område. Saften fra aloe vera planter kan også købes fra afsnittet apotek i mange supermarkeder og købmænd, som Wal-Mart og Walgreen's, for omkring $8. Som med hvidløg og lavendel behandlinger, bør aloe vera behandling gentages i fem til syv dage.

Hvis naturlige behandlinger ikke synes at arbejde, søge medicinsk intervention straks. Undertiden er receptpligtig medicin nødvendig for at slippe af med en rasende gær infektion.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com