Sådan får du billig seler

12/18/2011 by admin

Sådan får du billig seler

Dental Seler tjene til at justere dine tænder og kæbe, hjalp hen til hindre tand problemer senere samtidig også give tænder et glat, natural udseende. Mens både voksne og børn har brug for seler, kan de være meget dyrt for mange familier. Der er dog nogle måder, du kan få overkommelige seler, afhængigt af din situation.

Smiler ændring liv

Startede i 1997 i Kansas City, Missouri, smiler ændre liv har (-smileschangelives.org) hjulpet mere end 1500 børn få billig seler. De non-profit organisation hjælper børn fra familier med lav indkomst få Ortodontisk behandling og seler på lave omkostninger gennem kvalificerede udbydere i deres område. For at drage fordel af smiler ændring lever Program, skal en online-ansøgning udfyldes, som er fundet på organisationens hjemmeside. Du kan også finde information der om kvalificere sig til programmet og detaljeret vejledning i at udfylde ansøgningen. På tidspunktet for offentliggørelse var der en $30 ansøgningsgebyret.

Medicaid

Mange mennesker kender Medicaid (-medicaid.gov) som et føderalt finansieret, state-administreret program for ældre voksne, men der findes programmer for børn samt. I virkeligheden, er Medicaid-programmerne for børn ofte meget omfattende. Børn er omfattet af Medicaid-programmerne som børnenes sygeforsikring Program (CHIP) kan modtage tandlægeydelser designet til at lindre smerter og infektion, genoprette tand sundhed og opretholde optimale tand sundhed. I mange tilfælde kan seler dækkes, navnlig i tilfælde af moderat til stærkt skæve tænder eller uregelmæssig kæben og tand justering. Besøg siden Medicaid CHIP for flere oplysninger om at ansøge.

Lokale Dental skoler

Dental skoler i dit område tilbyde ofte beboere Ortodontisk tjenester som en måde at træne tandlæger søger at specialisere sig i Ortodontisk behandling. Tandregulering procedurerne på dental skoler udføres af autoriserede tandlæger søger at specialisere sig i ortodonti. Fordi de er overvåget af erfarne Odontologer, får du eller dit barn ikke sub-standard pleje. Udgifterne til seler gennem dental skoler kan variere, men vil være mindre end at gå gennem en praktiserende specialtandlæge.

Tal med din tandlæge eller specialtandlæge

Din tandlæge eller specialtandlæge kan være villig til at hjælpe dig med at arrangere betaling af seler, som du har råd, især hvis du og din familie er etableret patienter af tandlæge eller specialtandlæge. Forklare din situation og bede om eventuelle særlige betalingsordninger. For mange mennesker, kan blot at have mere tid til at betale for seler hjælpe gevaldig.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com