Sådan Treat kløende hud

12/31/2011 by admin

Kløende hud er ikke kun skærpende, men det kan også føre til sekundære infektioner, hvis hele tiden ridset. Find ud af hvordan til behandling af kløende hud med disse tips.

Instruktioner

• Forstå, kløende hud er en frustrerende og skærpende tilstand. Det er vigtigt at undgå at ridse kløende hud for at forhindre en lokaliseret infektion fra udviklingslandene. At tage varme bade eller brusebade vil kun gøre kløende hud værre. Iblødsætning i en lunken bad hjælper din hud til at køle ned og vil reducere mængden af kløe. Begynder ved at udfylde dit badekar med lunken eller lunkent vand.

• Der er en række naturlige og økologiske ingredienser, som du kan føje til din lunken bad der vil berolige kløende hud og fremme heling. Du kan tilføje disse ingredienser ental eller kombinere dem. Mælk indeholder beroligende egenskaber og aminosyrer og er til gavn for kløende hud. Du kan tilføje en dåse kondenseret mælk til en lunken bad og derefter lægges i blød i mindst 20 minutter. Du kan kombinere 2 kopper havregryn med kondenseret mælk, eller bruge det separat i badet.

• Hvis du ikke ønsker at bruge kondenseret mælk eller havregryn til din kløende hud, kan du tilføje bagning soda eller majsstivelse til en lunken bad for øjeblikkelig lindring. Måler ca 1/2 kop bagepulver eller majsstivelse og tilføje til det lunken vand som karret fylder. Lægges i blød i mindst 20 minutter.

• Efter iblødsætning i badet foretrækker du måske at skylle ud i en kølig bruser. Sørg for at brusebadet er ikke varmt eller din hud vil begynde at klø igen. Ikke skrubbe din hud, bare forsigtigt skylles ud i den kold eller lunken vand.

• Nu hvor din hud er blevet kølet og kløen er aftaget du skal enten lade din hud luft tørre eller forsigtigt pat huden tør med et håndklæde. Hvis din hud er følsom, vælge et håndklæde, der er blevet vasket med blid vaskemidler og sørge for, at du ikke er allergisk over for skyllemiddel anvendes på håndklæde. Aldrig skrubbe din hud tør eller gnide kraftigt.

Tips & advarsler

  • Aloe vera gel er bedst, hvis bruges direkte fra planten. Bare afbryde en orlov og anvende gel på alle områder, som er kløende.
  • For hurtig lindring, anvende en kold vådt ansigt klud til kløende områder eller Pak en isterning i klud og anvende det til det ramte område.
  • At fjerne kløe fra insekt bid lav en pasta af bagepulver og vand og anvende på området.
  • Ikke ridse kløende hud, fordi det øger risikoen for smitte. Hvis din kløende hud bliver rød, betændt eller viser andre tegn på infektion skal du kontakte din sundhedspleje udbyder.

Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com