Hvordan man vælger en kosmetisk tandlæge

10/17/2012 by admin

Hvordan man vælger en kosmetisk tandlæge

Kosmetisk tandpleje er blevet stadig mere populært, især med ny teknologi og fremskridt i dental procedurer. At have en perfekt smil virkelig er en mulighed nu. Lær, hvordan du vælger en kosmetisk tandlæge ved at følge disse trin.

Instruktioner

• Din praktiserende læge eller regelmæssige tandlæge kan også vide, hvor man kan finde en god kosmetisk tandlæge. Check med American Academy of kosmetisk tandpleje. De har en website at lister kosmetiske Tandlæger i forskellige område.

• Check at se, om din kosmetisk tandlæge er certificeret i din tilstand og har korrekte legitimationsoplysninger og uddannelse. Tjekke med den lokale justitssekretærens for fejlbehandling tilfælde mod tandlægen. Også spørge om hvor meget erfaring tandlægen har haft udfører den særlige procedure du ønsker udført.

• Tal til tidligere patienter, der har haft din procedure gjort. Kig på før og efter billeder af den samme procedure du ønsker udført. Hvis tandlægen ikke har nogen billeder af proceduren, bede dem om hvorfor og overveje at gå til en anden tandlæge.

• Gå til tandlægen for en indledende høring. Med de fleste kosmetiske tandlæger er denne høring gratis. Stille spørgsmål, drøfte procedurer, omkostninger og forventninger på dette første besøg. Hvis du ikke føler dig tryg, vælge en anden kosmetisk tandlæge og gå til en second opinion.

• Stille spørgsmål om tandlæge, hans erfaring i proceduren, detaljer er involveret i proceduren, opfølgende behandling, betaling og finansiering og antallet af behandlinger nødvendig.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com