Helvedesild kan forveksles med Herpes?

10/15/2012 by admin

Helvedesild (herpes zoster) kan i nogle tilfælde forveksles med andre herpetisk betingelser. Dog kan en læge vurdere en persons symptomer og nå frem til en passende diagnose baseret på egenskaber, der adskiller betingelserne.

Identifikation

Både helvedesild og genital herpes er forårsaget af menneskelige herpes virus, og de er en del af den samme underfamilie af virus, alphaherpesvirinae, Mikrobiologi og Immunologi Online.

Symptomer

Helvedesild og genital herpes forårsage lignende symptomer, herunder en svidende udslæt, som er foranstillet prodromale symptomer, herunder smerter eller ubehag i området.

Funktioner

Genital herpes sår kan vises på kønsorganerne og de nærliggende områder af lår, bagdel og anus, mens helvedesild sår forekomme på kun én side af kroppen, for det meste på midsection og undertiden på hoved og ansigt, ifølge Mayo Clinic.

Overvejelser

Kun en læge kan bruge de særlige kendetegn ved disse to betingelser samt test metoder til at afgøre, om en person har helvedesild eller genital herpes.

Effekter

En korrekt diagnose kan føre til behandling, herunder antiviral medicin. Den samme gruppe af antivirale lægemidler, herunder aciclovir, valacyclovir og famciclovir, der bruges i behandlingen af begge betingelser.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com