Hvordan til at rense kroppen internt med en naturlig kost

10/19/2012 by admin

Din krop er sammensat af millioner af komplekse celler. De er gentagne gange udsat for sygdomsfremkaldende giftstoffer herunder smog, narkotika, cigaretrøg og de kunstige kemikalier i visse fødevarer. Konstant eksponering for disse skadelige toksiner kan føre til udviklingen af en lang række betingelser, herunder kræft, leversygdom, fordøjelsesproblemer, hjerteproblemer, blodforgiftning og hukommelsestab. Af forbrugende frugt og grøntsager med fjernelse af toksin ingredienser, kan du effektivt og naturligt rense kroppen internt.

Instruktioner

• Spise broccoli en til to kopper hver dag. Broccoli er en næringsrig grøntsag, der indeholder en kraftig stof kaldet sulforaphane, som kan hjælpe din krop skylle sygdomsfremkaldende giftstoffer.

• Tilsæt hvidløg til din kost. Det aktive stof i hvidløg er allicin. Det renser din krop ved at skylle ud toksiner og mikroorganismer fra din blodbanen. Pynt dine retter med hvidløg hver dag. Du kan også forbruge et hvidløg supplement for maksimal effekt. Tag en 500mg tablet dagligt.

• Drikke tre glas af aloe vera juice hver dag. Aloe vera indeholder potent polysaccharider, som styrke og øge dit immunsystem, hjælper det at gøre mere makrofager (celler, der ødelægge fremmede stoffer i kroppen). Dette kan hjælpe din krop i fjerne sygdom-forårsager toksiner. Du kan købe aloe vera juice på din lokale helsekostforretning.

• Spis en kop af artiskokker dagligt. Artiskokker indeholder fytokemiske cynarin, som kan styrke, beskytte og afgifte leveren--det vigtigste organ for afgiftning. Det kan også rense dine gastrointestinale system og hjælp lavere kolesterol.

• Tilføje masser af ingefær til din kost. Gingerol er den potente sammensatte i ingefær, der kan fjerne sygdomsfremkaldende giftstoffer i kroppen mens stimulere din blodcirkulation. Pynt dine retter og salater med skiver af ingefær. Drikke en kop ingefær te dagligt, og tage en ingefær kapsel supplement for maksimal effekt. Den anbefalede dosering for ingefær supplement er en 500mg kapsel en gang om dagen.

Tips & advarsler

  • Konsultere din læge, før man indlader sig på alternative behandlinger eller kost.

Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com