Vægttab lejre For voksne

09/23/2011 by admin

Vægttab lejre For voksne

Vi har alle set eller hørt om vægt tab realityshow, "Den Biggest Loser." Mens det hæver standarden af voksne vægttab lejre ved at kaste i en konkurrencefordel, omfatter den de grundlæggende begreber i virkelige liv voksne vægttab lejre. Det viser kammeratskab af deltagerne, som de støtter hinanden, glæde i deres holdkammerat vægttab. Det viser de ernæringsmæssige og Trænings Vejledning deltagerne modtager fra de personlige trænere. Vigtigst af alt, det viser hvor vigtigt vægt tab er for optimal sundhed.

Historie

Selv om sommerlejre har eksisteret siden 1860, begrebet vægttab lejre ikke udvikle sig indtil 1963, da lejren Naponoch blev den første vægttab lejren til at åbne dørene. Selv om det lukket kun tre år senere, dvælede sit koncept midt i en befolkning, hvis fedme priser var på fremmarch. Gennem tresserne og halvfjerdserne, vægttab lejre for kvinder begyndte at dukke op i nærheden af Californien, og blev en efterligning spa, hvis fokus var på hurtigt vægttab ved hjælp af et stærkt begrænset kalorieindtag (400-900 om dagen). Det var først i 1973, at begrebet voksne vægttab lejre ændret, når Green Mountain Fox køre blev grundlagt. Teorien om denne voksen vægttab lejren var og stadig er, at kostvaner, selv forårsage fedme. Det var et vægt tab lejr alternativ for kvinder, der ønskede at blive sundere gennem vægttab, snarere end som ønsker at tabe sig som et middel til at forbedre deres taljen størrelse.

Funktion

Nutidens voksne vægttab lejre fokusere på behandlingen af det hele menneske i stedet understreger antallet på skalaen. Deres mål for gæsterne er at finde en langsigtet løsning for et livslang problem. De opnå dette gennem ernæring, fysisk aktivitet og selvbevidsthed. De tilbyder deres gæster sund mad valg med en mere rimelig daglige kaloriefattige begrænsning, give dem en bred vifte af fysiske aktiviteter som yoga, styrketræning, kajak og svømning, og hjælpe dem med at afgøre, hvilke adfærdsmæssige og/eller følelsesmæssige problemer kan være den underliggende årsag til deres fedme. Mange voksne vægttab lejre tilbyder også en "efter pleje program," som giver gæsten løbende støtte, når de har afsluttet deres ophold.

Funktioner

Voksne vægttab lejre tilbyder mange tjenester til deres gæster, som alle er baseret på gæsternes individuelle behov. Når tjekket ind, vil gæsten fuldføre en personlig vurdering med en ernærings-rådgiver. Dette hjælper dem med at udvikle måltid planer er skræddersyet til deres særlige behov, og vil også udvikle en motionsplan med en fitness specialist. Vægt tab lejr fagfolk vil derefter give dem en tidsplan for måltider og træning og oprette dem one-on-one rådgivning til at hjælpe dem afgøre deres langsigtede mål og de problemer, der har stået i vejen for disse mål. På grund af de travle liv som mange gæster føre, vil sundhed specialister hjælpe dem med at udvikle en ernæring og motion plan, der vil arbejde for dem, når de har forladt lejren. Derudover er der gruppemøder, som yder support fra folk, der oplever de samme problemer, som de er. Dette tjener som et middel til peer support for gæsten, mens de er på anlægget. Vigtigst, anlægget understreger at have sjov samtidig med at blive fit, og at gøre livsstilsændringer, der vil vare dem hele livet.

Tidsramme

Voksne vægttab lejre er åben året rundt, og tillader gæsterne at holde sig fra én uge til en måned. Der er nogle vægt tab lejre, at deres gæster tabe i gennemsnit fire pounds en uge. Der er andre der vil fortælle dig, at for en to ugers ophold, den gennemsnitlige vægttab er syv til fjorten hamre, og en tre eller fire ugers ophold, de kan forudse, at miste femten til tredive pounds. Længden af opholdet er afhængig af enkelt og deres personlige forpligtelser og finanser.

Overvejelser

Før du foretager din reservation på en voksen vægttab lejren, bør du bede personalet spørgsmål om deres tjenester, så du vil vide, hvilken en er bedre egnet til dine behov. Du behøver at vide om de anvender en fuld stab af licenserede sundhedspersonale til at guide dig langs vejen, hvor de Se vægttab, og om de giver en efter pleje program til at hjælpe dig når du er vendt hjem. Du skal også tage hensyn til udgifterne til opholdet. I gennemsnit, en uge på en voksen vægttab lejren vil koste dig tredive otte hundrede dollars, mens en hel måned koster omkring tolv tusinde dollars. Der er nogle gruppe sundhedsplaner, der vil dække disse omkostninger, og når du har valgt en lejr til at deltage, indlæggelser repræsentant vil hjælpe dig med at afgøre, om din plan er accepteret. Derudover kan du kræve dine ophold som sundhed fradrag på din skat.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com