Forklaring af Detox fodbad

09/18/2011 by admin

En holistisk tilgang til sundhed har vundet opmærksomhed og momentum i Amerika. Ikke-giftige levende, renser og afgiftning kost og regimer, er populære emner. Mange mennesker har været betaget af detox fodbad eller ionisk mund badeprodukter, som hævder at trække toksiner gennem fødderne. Disse produkter ikke kun har ingen medicinsk grundlag, men har bevist svindel.

Kravet

Detox fodbad som Ioniske afgiftning, Aqua Chi og Bionic hydroterapi krav bruge elektromagnetiske kræfter gennemførte i bølger – undertiden ionisk bølger--gennem vand. Angiveligt, via mund, de øger kroppens energi kraft eller chi-- og kroppen derefter frigiver toksinet via zoneterapi kanaler. De spændende toksiner viser angiveligt som vandet bliver mørkebrun.

Virkeligheden

En undersøgelsesrapport af den britiske avis The Guardian Unlimited afsløre hemmelighederne bag det brune vand. Vandet korroderer elektroderne på enheden "ionisk", der ruster. Som de rust udgivelser i vandet viser det brun. Salt fra fødderne eller enhver salte i vand, kan fremskynde denne proces og tænd for vandet selv brunere.

Ifølge populært sundheds guru Dr. Andrew Weil, kan ikke en fodbad afgifte kroppen eller re-balance cellulære energi.

Real afgiftning

Hvis afgiftning er en reel bekymring eller mål af jeres, kan det være bedst at konsultere en kvalificeret specialist før du vælger en metode eller et produkt. Mange læger mener i og vil støtte en patient i afgiftning. Hvis ikke du er sikker på en traditionel, allopatiske læge vil have den tilgang, du ønsker, opsøge en kvalificeret naturopatisk læge, der kan guide dig gennem virkelige og klinisk bevist måder at afvænning.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com