Hvorfor sker hikke?

03/28/2011 by admin

Hvorfor sker hikke?

En person kan opleve afbrydelser når en ufrivillig sammentrækning af mellemgulvet er efterfulgt af en pludselig lukning af stemmebånd, hvilket resulterer i en "hic" støj. Hikke er som regel helbredes med enkle metoder eller går væk egen hånd, men betingelsen har været kendt for at sidste årtier.

Hvad er hikke?

Hikke er byger af inhalerede luft, der bliver fanget mellem mellemgulvet og lunger, ifølge medicinske nyheder i dag. Når lungerne tager for meget luft hurtigt, noget af det bliver fanget. Mellemgulvets reaktion på dette producerer hikke. Hikke lyd er forårsaget af lukning af glottis i strubehovedet.

Årsager

De fleste tilfælde af hikke er resultatet af at spise eller drikke for hurtigt. Undertiden spise krydret mad, kan drikke alkohol eller varme væsker forårsage hikke til at starte. Alvorlige medicinske tilstande---herunder Tourettes syndrom, tumorer, slagtilfælde, lungebetændelse og lungehindebetændelse---kan også udløse hikke.

Helbredelsesmetoder

Mellemgulvet styres af phrenic nerver, irritation som producerer hikke. Du kan forsøge at stoppe afbrydelser ved at holde din ånde i 10 sekunder, trække vejret i en papirpose, drikke et glas vand eller spise en skefuld sukker.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com