Hot & kold terapi for helbredelsesmetoder for gigt

03/07/2011 by admin

Gigt er en elendig tilstand, der påvirker millioner af amerikanere hver dag. Det kan være forårsaget af mange ting, men det er smertefuld betændelse og stivhed, der opstår i leddene, som de bærer væk med tiden eller på grund af skade eller stress. At vide nogle behandlinger du kan bruge derhjemme, som varm og kold terapi, for at hjælpe med gigt smerter kan virkelig hjælpe.

Behandling af gigt

Forstå at der er ingen "kur" for gigt. Når leddene er begyndt at blive forværret, kan ikke processen vendes helt. Det kan være bremset, og symptomerne kan behandles. Men en kur er ikke tilgængelig. I stedet tilgang behandling med tanken om, at du vil behandle så mange af de mulige årsager som du kan og derefter behandle symptomerne til gigt, selv. Varme og kolde terapi er begge fremragende valg til behandling af symptomer på arthritis smerter.

Kolde terapi

Kolde terapi anvendes bedst lige efter træning, eller når området gigt har været brugt eller stresset. Anvende en ispose på det angrebne område for 20 minutter ad gangen, med en 10-minutters pause mellem, er en fantastisk måde at lindre enhver hævelse, der kan forekommende, og en stor kommer del af gigt smerter fra betændelse, der opstår i leddet. Isen skrumper hævelse væv, som igen forhindrer en haste af væske til området, som holder den arthritic område bliver hævede og stiv. Fordi de fleste motion skaber varme, er is det bedste valg for arthritis smerter efter fysisk aktivitet, der forårsager gigt smerter.

Varme terapi

Ved hjælp af varme er et must for arthritis syge, især før sengetid. Når du forsøger at slappe af, er et varmt bad meget nyttigt for arthritis smerter. Når ud, anvende en varmepude eller aktuel opvarmning smertestillende til det ramte område. Følelsen af varme vil lette nogle af ubehag af sygdommen og hjælpe dig med at falde i søvn. En af de mest almindelige klager af arthritis syge er at kulden kommer "ind i" de berørte områder og gør dem ondt. Hvis du kan forhindre denne smerte, før det starter, så er du mere end sandsynligt at få en god nats søvn.

Skiftevis varm og kold

Vekslende mellem varme og kolde terapi kan også være en effektiv behandling for gigt smerter. Hvordan dette virker er ikke helt forstået, og det er ikke optimalt for alle. Det er sandsynligt, at det virker godt, fordi det veksler krympning og udvide blodkarrene. Noget, der kan forbedre blodcirkulationen i området gigt er gavnligt at hjælpe betingelsen. Start med en ispose og ansøge om 10 til 20 minutter. Tillader huden at varme i fem minutter, så nyd det i varm (ikke for varmt) vand for 10 til 20 minutter. Følg med is, derefter en varmepude. Hvis du oplever langvarig smertelindring, er dette et godt valg for dig.


Relaterede artikler

© 2019 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com