Hvordan kan jeg beregne risikoen for Falls?

02/10/2011 by admin

Hvordan kan jeg beregne risikoen for Falls?

Falls ske af mange forskellige årsager, og ældre voksne har den højeste risiko for fald. Kroniske medicinske tilstande, nedsat syn, og at være på flere medikamenter sted ældre voksne risiko for faldende. Ifølge tidsskriftet gerontologi falder halvdelen af plejehjemsbeboere og en tredjedel af EF-levende voksne over 65 år hvert år. Og dette omfatter ikke seniorer bor alene hjemme. Falls har ødelæggende virkninger på de ældre, hvilket resulterer i frakturer, alvorlige kvæstelser og død. Det er vigtigt at identificere patientens risiko for falls for at forhindre skade og bevare en grad af uafhængighed.

Instruktioner

• Fuldføre et miljømæssige risikovurdering ark og erhverve andre vicevært udtalelser involveret i patientens behandling. Andre sundheds-personale observere patienten udfører forskellige opgaver, at gøre deres vurderinger af patientens behov for beregning af en nøjagtig falde risiko. Faciliteter har forskellige screening værktøjer, men de fleste følge de samme retningslinjer, som omfatter vurdering af patientens badeværelse for farlige betingelser, kontrollere højden på sengen for farer, når at komme ud af sengen, og inspektion for usikrede smide tæpper i opholdsrummet.

• Patientens diagrammet og evaluere for fysiske risikofaktorer såsom en historie af falls, degenerative betingelser, akut sygdom, psykisk sygdom og nylige operationer, der kan påvirke patientens fungerende evne. Søger Wellness hjemmeside hedder det flere risikofaktorer en ældre person har, jo højere hans eller hendes risiko for at falde blive i fremtiden. Være opmærksom på de seneste tilføjelser til diagrammet, herunder akutte sygdomme, medicin ændringer, og nyligt ordineret medicin, der kunne have en umiddelbar virkning på patientens tilstand.

• Udføre en mobilitet vurdering af patienten i et miljø, der er velkendt for patienten. Vurdere personens evne til at komme op fra en stol, gå en kort afstand på omkring 10 fod, og vende sig til at gå tilbage til stolen. Denne test er ofte omtales som "stå op og gå" teste, fordi det hjælper med at vurdere patientens gangart, manøvredygtighed og balance.

• Undersøge patientens medicin listen og finde medikamenter i læger Desk Reference (PDR), en bog, der bruges af sundhedsfaglige personale til at indhente aktuelle oplysninger om medicin. Kontrollere PDR til mulige medicin interaktioner og bivirkninger ved lægemidler, der påvirker en persons evne til at fungere. Betale særlig opmærksomhed at blodtryk medicin, fordi disse medikamenter ofte forårsage svimmelhed når stående eller skiftende positioner.

• Uddanne patienten og hans eller hendes familie på patientens risiko for falder og nå til enighed om en indgriben plan. Ifølge USA Department of veterananliggender, fald intervention programmer er designet til at reducere sværhedsgraden af fall-relaterede skader og fremtidige faldsikringsanordninger opstår. Interventioner omfatter clearing patientens miljø af alle farer, vurdere patienter for smerte eller underliggende medicinske tilstande, revidere medicin lister og henviser patienter til fysioterapi når det er nødvendigt.

Tips & advarsler

  • Vurdere patienter, når du starter omsorg for dem at etablere en baseline risiko for fald.
  • Efterlad aldrig en spill uden opsyn. Bo med udslippet indtil personale ankommer for at rense det op.

Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com