Feber Blister helbredelsesmetoder

01/21/2011 by admin

Feber Blister helbredelsesmetoder

Feber blister kaldes almindeligt forkølelsessår. Disse blærer form på eller omkring læberne. De kommer fra herpes simplex virus. Fordi de er en virus, er de meget smitsom. Det er vigtigt at begynde behandlingen på din feber blister, så snart du bemærker det, således at du kan slippe af med det hurtigt.

Træ te olie

Træ te olie er en æterisk olie, som du kan bruge til at slippe af med din feber blister. Det har antivirale egenskaber, hvilket betyder, at det kan bekæmpe virus, der forårsager feber blister. Anvende nogle tea tree olie, efter du har vasket dit ansigt og tørret det. Bare drop to dråber på hver feber blister. Dette én gang når du vågner op og én før du går i seng om natten, indtil feber blister er ikke længere synlig.

Aloe Vera planten

Aloe vera er kendt for sin evne til at helbrede kroppen, både indenfor og udenfor. Skære tip off en aloe plante og åbne det. Gnid indersiden af aloe planten på din feber blister og derefter kasseres. Gentag dette to gange per dag indtil feber blister er væk. Aloe planter kan findes i forskellige planteskoler.Du kan også ønsker at drikke nogle aloe juice hver dag. Du kan finde aloe juice på helsekost butikker.

Peroxid

En feber blister kræver fugt til at holde sig i live, så det er vigtigt, at du begynder at tørre op din feber blister straks. Én måde at gøre dette er at tage en lille skål og fylde det med hydrogenperoxid. Lå tre vatkugler i det i dag. Efter hvert måltid, vaske det område, hvor du har en feber blister med sæbe og vand, så gennembløde det med en af bomuld bolde. Sørg for at du ikke rører feber blister, eller du kunne sprede det og få en anden. Altid vaske dine hænder efter du er færdig med at bruge peroxid.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com