Solcreme med zink oxid

02/03/2011 by admin

Solcreme med zink oxid

Eksponering for solen kan forårsage solskoldning, rynker, fregner, alderspletter, udvidede blodkar, for tidlig aldring og hudkræft. Brug af solcreme er en af de nemmeste måder at beskytte din hud. Solcreme med zinkoxid er effektiv i at blokere solens skadelige UV-stråler.

UV-stråler

Ifølge Mayo clinic, solens energi er opdelt i tre bølgelængde bands: ultraviolette A (UVA), ultraviolette B (UVB) og ultraviolette C (UV). Kun UVA og UVB stråler kan nå jorden; de er ansvarlig for at forårsage skader i huden.

Solcreme

Solcreme virker ved absorberende, reflekterende eller spredning solens stråler når de påføres huden. American Academy of Dermatology anbefaler at bruge en bredspektret solcreme til at beskytte mod både UVA og UVB stråler.

Zink oxid

Zinkoxid er en uorganisk forbindelse, der giver UV-beskyttelse. Det er ofte inkluderet i solcreme til at tilbyde en beskyttende barriere mod de skadelige virkninger af UV-stråler. Det virker ved at absorbere UV stråler ind i solcreme materiale og forebyggelse af de skadelige stråler fra beskadige huden cellens DNA.

Egenskaber

Ifølge Dr. Doris J. Day, klinisk assistent professor i dermatologi ved New York University Medical Center, zinkoxid er også mildt antibakterielle, har sår helbredende egenskaber og er noncomedogenic, hvilket gør det en effektiv solcreme.

Forsigtighed

Selv om solcreme beskytter mod UV-skader, giver det ikke fuldstændig beskyttelse. Ud over at bruge solcreme, bær beskyttende tøj og solbriller. University of Maryland Medical Center rådgiver også begrænse solen mellem 10: 00 og 4 p.m. Når sollys producerer 80 procent af sin UV-stråling.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com