At kende forskellen mellem træning og være fysisk aktive

03/04/2011 by admin

At kende forskellen mellem træning og være fysisk aktive

Ifølge World Health Organization består fysisk aktivitet af enhver bevægelse af skeletmuskulatur, der frigiver energi. Fysisk aktivitet omfatter hele spektret af tankevækkende bevægelse, som at gå, løfte kasser og rekreative aktiviteter. Men som WHO påpeger, mens motion er en form for fysisk aktivitet, sin sondring ligger i dens formål. Hvor fysisk aktivitet er meget bred, motion er struktureret og planlagt fysiske aktivitet med det specifikke formål at forbedre og vedligeholde kondition.

At få mere fysisk aktivitet

DER rapporter om, at fysisk inaktivitet kan være årsag til mere end 20 procent af alle tilfælde af diabetes, kolon kræft og brystkræft. Så, engagere sig i regelmæssig fysisk aktivitet af enhver type er afgørende for at beskytte og vedligeholde generelle sundhed. Du kan brænde et betydeligt antal kalorier dagligt ved at deltage i nonexercise fysisk aktivitet eller NEPA. NEPA kan ikke erstatte motion, men det kan være en vigtig støtte i vægttab og forvaltning. NEPA omfatter at tage trappen i stedet for elevatorer, vask din bil i hånden og tager en tur under frokostpauser eller efter middagen.

Fordelene ved motion

Øvelse tilbyder en bred vifte af målrettede sundhedsmæssige fordele, herunder at udvikle og vedligeholde stærke knogler og muskler, styrke hjertet, og forbedre humør og søvn. University of Maryland Medical Center bemærker, at når børn deltage i regelmæssig motion, de kan være at sænke risikoen for kroniske smerter i fremtiden. Regelmæssig motion har også langsigtede positive virkninger på metabolisme, kredsløbssygdomme/kardiovaskulære system og åndedrætsorganerne. Motion generelt omfatter komponenter af aerob aktivitet, styrketræning eller fleksibilitet uddannelse. Mens ikke alle former for motion er passende for alle, kan alle høste fordelene ved en form for motion.

Grundlæggende krav

Personlige fitness mål og målsætninger gennem øvelse vil variere med hver enkelt. Men Centers for Disease Control og forebyggelse stater, for at få optimal sundhedsmæssige fordele af fysisk aktivitet generelt, voksne bør engagere i mindst 150 minutter af ugentlige moderat aerob aktivitet - aktiviteter som rask gå eller cykel ridning-- eller 75 minutter af energisk aerob aktivitet - som kører eller svømning hurtige omgange. CDC rapporterer også, at voksne har brug for mindst to dage om ugen i muskel-styrkelse af aktiviteter, at engagere alle store muskelgrupper.

Forholdsregler

Mens moderat fysisk aktivitet er sikkert for de fleste mennesker, skal du tale med din læge før du starter en øvelsesprogram--især hvis du har præ-eksisterende sundhedsmæssige betingelser, symptomer eller generelle bekymringer. MayoClinic.com rådgiver, inden du starter en øvelsesprogram, du konsultere din læge hvis der er ekstra liv faktorer, der kan påvirke dit helbred, såsom hvis du ryger eller har for nylig holdt op med at ryge; Hvis du er overvægtig; Hvis du ikke har udøvet i de sidste tre måneder. eller hvis du er en mand, der er ældre end alder 45 eller en kvinde ældre end 55.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com