Hvordan til at behandle forkølelse & øreinfektioner

02/22/2011 by admin

Forkølelse og earaches er ikke usædvanligt, og de går hånd i hånd i mange tilfælde. Uanset om det er influenzasæsonen, eller bare en tilfældig begivenhed, kan at vide hvordan man skal behandle disse sygdomme gøre hele forskellen i at hjælpe kroppen komme over dem.

Instruktioner

• Få masser af hvile. Hvis du vågner op med en kold eller smertefuld øreinfektion, tage det roligt dag, blive hjemme fra arbejde eller skole og blive udhvilet. Overexerting din krop, når det allerede kæmper en sygdom vil kun forværre symptomerne.

• Tage nogle medicin. Heldigvis er der mange over-the-counter medicin til rådighed i dag at behandle forkølelse og hjælpe med øreinfektioner. Mange navne, som Tylenol og Advil, tilbyde specifikke koldt medicin for at hjælpe med at behandle ondt i halsen, løbende næse, hoved og krop ømhed og andre forkølelsessymptomer. Disse medikamenter også behandling af overbelastning og bihuler, som kan hjælpe med at lindre pres i forbindelse med en øreinfektion.

• Drik masser af væske. Væsker er vigtige, når kæmper en sygdom, så sørg for at du drikker mindst 8 til 10 glas vand om dagen. Du kan også tilføje væsker, som kan hjælpe med at behandle andre symptomer. Varmt vand og citronsaft er fantastisk til afgiftende og lindrende i halsen. Du kan også prøve at lave en afslappende varm te såsom kamille. Holde sig fra alkohol, kaffe og væsker med mejeriprodukter som disse kan forværre symptomerne.

• Rens øret. At vide, hvordan til at rense ud de inficerede øre kan hjælpe lindre pres og mindske levetid af infektionen. Start ved at gøre en blanding af varmt vand og en lige del brintoverilte eller hvid eddike, hvis du har den. Sætte tre dråber af blandingen i de inficerede øre og ligger stadig i ca 10 minutter. Sidde op og indsamle enhver sidesten blandingen i en lille kop eller vaskeklud. Derefter tage en vatpind og fjerne enhver løsnede voks eller blokering. Gøre dette tre gange om dagen for at hjælpe med at rydde dine øreinfektion.

• Spise den rigtige mad. En af de bedste fødevarer til at behandle en forkølelse er blevet fundet for at være kyllingesuppe, som du kan gøre derhjemme eller købe dåse. Hvis du ikke spiser kød, kan du prøve en vegetabilsk baseret bouillon. For at hjælpe med at opklare vejrtrækning tilføje passager nogle cayennepeber til din suppe. C-vitamin er også vigtig, så prøv og spise frugter som appelsiner eller grapefrugt.

• Tage et varmt bad. Et varmt bad kan ikke kun hjælpe lindre kroppen ømhed, men dampen fra det kan bidrage til at åbne op dine luftveje og rydde op overbelastning. Det har også vist sig for at bidrage til at afhjælpe presset fra øreinfektioner, som damp og varme kan hjælpe med at bryde op blokering i øregangen. For ekstra afslapning, Tilføj 2 kopper Epsom salt til dit bad, som ikke vil kun lindre muskler men trækker toksiner ud af huden.

Tips & advarsler

  • Hvis du har en forkølelse eller ørepine, der fortsætter i mere end en uge se din læge straks, da det kunne være en mere alvorlig sygdom.
  • Aldrig tage kold medicin for mere end en uge, eller som af bottle advarer. Kold medicin menes at være midlertidig og vil ikke behandle en løbende sygdom.
  • Tale med apoteket om medicin muligheder, især hvis du allerede er på visse former for medicin, og altid tage medicin som anvist.

Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com