Medicare planer i Arizona

02/14/2011 by admin

Medicare planer i Arizona

Medicare er et amerikansk regering program, der giver sygeforsikring for folk der er alder 65 eller ældre og nogle handicappede under en alder af 65 år gammel. Det dækker også folk i alle aldre, der lider af slutstadiet nyresygdom (nyresvigt har brug for en transplantation eller dialyse).

Medicare dækning

Medicare del A er hospital forsikring og dækker indlæggelse hospitalsophold, sygepleje faciliteter, hospice pleje og nogle hjem sundhedspleje. Medicare delB dækker lægens pleje, og ambulante ydelser.

Arizona Medicare supplerende dækning

Forsikringsselskaber, der tilbyder Medicare tillægget politikker, som omfatter tjenesteydelser, at del A ikke omfatter, er ikke tilknyttet eller godkendt af den amerikanske regering eller Medicare. Staten Arizona giver ikke statsfinansieret Medicare tillægget dækning på borgerne; Denne dækning udbydes af private forsikringsselskaber.

Medicare specialundervisning planer

Medicare særlige behov planer dækker personer med kroniske eller invaliderende betingelser og dem, der er berettiget til Medicare og Medicaid. Prescription drug planer til rådighed fra private forsikringsselskaber spænder fra omkring $11 pr. måned med en $310 årlige selvrisiko til omkring $84 pr. måned med en $0 årlige selvrisiko, ifølge Medicare.gov. De fleste planer omfatte generiske og varemærke receptpligtig medicin. De fleste af privat forsikring drug planer har ikke dækning for Medicare recept dækning hullet, undertiden kaldet "donut hole". Folk har Medicare dækning op til en vis mængde under dette hul, så de har ingen dækning, indtil de bruger en vis mængde ud af lommen og deres dækning genoptages. Q1 Medicare websted siger out-of-pocket udgifter, at en abonnent skal pådrage sig er omkring $3.600.

Under alderen 65 kvalificerede ansøgere

Ifølge Medicare.gov, er folk under en alder af 65 år der er deaktiveret, og kvalificere sig til Social Security invaliditetsydelser eller jernbanen pensionering bestyrelsen i mindst 24 måneder automatisk berettiget til at modtage Medicare del A og delB starter med de 25 måned efter at have modtaget en handicap ret. Under 65 år kan nægte delB dækning eller kan vælge at have dækning og betale en 10 procent mod tillægsgebyr. Mennesker, der har været diagnosticeret med Amyotrofisk Lateral sklerose (ALS) behøver ikke at vente på 24 måneder til at modtage Medicare fordele.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com