Hvordan man skriver et Essay om rygning

02/12/2011 by admin

Hvordan man skriver et Essay om rygning

Genstand for rygning ofte gnister en masse polemik. Mennesker, der ikke kender en masse om rygning og virkningerne af det ofte stødt på så uvidende om emnet. For at skrive en stærk, informative essay om rygning, bliver du nødt til at brainstorme, hvad præcis det er om rygning, der ønskede at tale om. Skrive klart, stærk og faktuelle sætninger er nøglen til at skabe en velskrevet essay om rygning eller ethvert andet emne.

Instruktioner

• Skitsere hovedpunkterne i essay. Din essay om rygning skal indeholde en række hovedpunkter. Lav en liste over tre eller flere punkter, som du ønsker at skrive om. For eksempel kan du bruge "Afhængighed af nikotin," "De sundhedsmæssige virkninger af rygning" og "De fysiske virkninger af rygning" som din vigtigste punkter.

• Skrive en introduktion. Din Introduktion bør klart skitsere din holdning til rygning og hvad essay vil handle om. For eksempel, hvis du skriver en overbevisende essay til at tilskynde folk til at stoppe med at ryge, skal du sige, at i deres indledning. Du bør også indføre din vigtigste punkter enten hele eller i slutningen af indførelsen.

• Udvide din hovedpunkter. Kroppen af essay er din chance for at forklare din hovedpunkter. For eksempel, når vi taler om tilsætning af nikotin, kan du sige "Nikotin er vanedannende og afbryder dit daglige liv, hver gang du har brug for en røg pause."

• Indarbejde anden siden af argumentet. Uanset om du skriver en årsag-virknings-essay, overbevisende essay eller faktuelle essay, skal du røre på den modsatte synspunkt. For eksempel, hvis du taler om de sundhedsmæssige virkninger af rygning, kunne du sige "rygning berolige nerverne og slapper du, især i stressende situationer, men det fører også til en øget risiko for lungekræft." Anerkende anden siden hovedsagelig siger at du forstår den modsatte synspunkt og din essay er ikke helt forudindtaget.

• Citere din kilder. Essays og rapporter om rygning er i sagens natur faktuelle; emnet ikke giver mulighed for en masse plads til udtalelser om sikkerheden ved rygning. Du bliver nødt til at citere dine kilder, når du optage studier, fakta og tal i dit arbejde.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com