Medicare krav til en el-kørestol

03/17/2010 by admin

Hvis du eller en elsket man har brug for en motoriseret kørestol eller POV scooter til at bevæge sig rundt i hjemmet, kan Medicare betale for nogle af omkostninger eller endda det hele. Altid konsultere din læge først, da han vil have formelt dokument krav.

Grundlæggende krav

Første, en patient skal være berettiget til en defineret Medicare fordel kategori. For det andet skal el-kørestol være behov for behandling af en sygdom eller deforme kropsdel. For det tredje, patienten skal opfylde alle Medicare lovbestemte og administrative krav.

Andre krav

En patient skal bruge el-kørestol eller være bed redet uden det. En patient skal være i stand til at bruge en manuel kørestol, men skal kunne fungere sikkert en el-kørestol.

Brug

For en patient at få en el-kørestol gennem Medicare, skal el-kørestol bruges til nødvendige praksis. En el-kørestol, anvendes hovedsagelig til bekvemmelighed eller fritid understøttes ikke.

Svig

Svig er en ulovlig og ansvarlig handling. Modtage en gratis el-kørestol eller bliver faktureret for en hæfter du aldrig modtaget som svindel. Kontakt Medicare på (800) 633-4227 rapportere det.

POV

En POV er en magt scooter, og er generelt det samme som en el-kørestol. Hvis du kvalificerer dig til en, du normalt kvalificere sig til den anden. Undertiden berettiget til en POV er sværere.


Relaterede artikler

© 2019 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com