Virkningerne af tatovering fjernelse

03/01/2010 by admin

Tatoveringer, engang betragtet som permanent kunstværk på kroppen, kan fjernes. Mange mennesker vælger at få tatoveringer, da de var unge befinder sig i stillinger, enten personlig eller arbejde relaterede, hvor deres tatoveringer er blevet en ulempe for deres liv. Tattoo fjernelse har nogle bivirkninger, der bør overvejes.

Ardannelse

Mens tatovering, selv kan være væk, kan du stå tilbage med et permanent mærke forårsaget af skader på huden, både fra afsked metoden og den oprindelige håndskrift procedure. I nogle tilfælde er arret muligvis et falmet billede af tatoveringen, selv om ikke alle blæk kunne fjernes. Visse metoder, som dermabrasio, er mere tilbøjelige til at efterlade ar.

Blærer

Blærer og brænding er begge potentielle bivirkninger af ved hjælp af lasere til tatovering flytning. I de fleste tilfælde, den brændende og sviende er kortvarig og normalt er ikke synlig efter seks måneder eller mindre.

Infektion

Infektioner er sjældne, men mulige. Afhængigt af den valgte til tatovering fjernelse metode kan du blive bedt om at anvende en antibiotisk salve til det ramte område. Dette er for at mindske risikoen for infektion.

Pigmentering tab

Mens ikke fælles, det er muligt for huden omkring tatoveringen skal gennemføres af tatovering fjernelse, og huden kan blive lysere end de omkringliggende hud. Dette måske eller måske ikke være permanent.

Hævelse

Hævelse er normalt kortvarig og forekommer umiddelbart efter fjernelse procedurer. I de fleste tilfælde hjælper anvender kold pakninger eller is give lindring.

Skorpedannelse

Ligesom enhver anden tid, du skade din hud, kan du udvikle, skorpedannelse ved synet af tatovering fjernelse. Den skorpedannelse generelt efterlader ikke nogen varig skade og sjældent varer længere end to uger.

Selvværd

På den positive side rapporten mange mennesker højere selvværd, især hvis den tatovering, som blev fjernet var en påmindelse om et tidligere ulyksalige forhold eller en bande medlemskab.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com