Størrelser & anvendelser af pipetter

03/23/2010 by admin

Størrelser & anvendelser af pipetter

En pipette er en slank, gradueret rør et laboratorium har anvendt til måling og overførsel af mængder af væsker fra en container til en anden. Tyske farmaceut, Karl Friedrich Mohr, udviklet den kalibrerede pipette for at aktivere særlige mængder af væsker skal overføres. Kimble glasset fremstillet sin pipetter i New Jersey fra 1920, som rapporteret af den Smithsonian National Museum of American History. I 2011 er der flere forskellige typer af pipetter i en række størrelser og figurer, hver måling af en bred vifte af flydende volumen for mange videnskabelige programmer.

Micropipettors

Bruges til at overføre små mængder af væsker (under 1 ml), har micropipettors en skala til måling på deres ydre beklædning i intervaller af 1000 microliters. Der er tre undertyper af micropipettors catering til forskellige mængder væske: P20 for mængder af 0,5 til 20 microliters, P200 for mængder mellem 20 og 200 microliters og P1000 for mængder af 200-1000 microliters, ifølge Davidson College biologi afdeling.

Volumetriske pipetter

Volumetrisk eller "TD" (at levere) pipetter også kommer i en vifte af størrelser, men er generelt større end Mikropipetter. De er unik, idet hver enkelt leverer en bestemt mængde af et stof, hurtigt og præcist. Den flydende prøve suges gennem den smalle glasrør i et centralt beliggende glas "pære." Hver pære har én diskenhed trykt på glas udvendigt, såsom 10 ml eller 25 ml. interessant, den lille mængde af flydende venstre inde i spidsen efter udlevering betyder proceduren har været nøjagtig. Hvis dette lille beløb er skubbet ud, er for meget væske blevet overført, som forklaret af Green River Community College.

Gradueret pipetter

Uddannet eller "serologisk" pipetter er modsat af volumetriske pipetter, fordi de kan måle forskellige mængder af en stikprøve snarere end blot et beløb. Denne reducerede specificitet betyder ikke, de er drastisk mindre korrekte, selv om bruger præcision er altid en faktor i ikke-digitale analytics. Denne type af pipette kan være lavet af glas eller plast og foranstaltninger mængder af mellem 1 ml og 10 ml. En gradueret pipette kan blive fyldt fra toppen ved hjælp af en pipette pumpe, som har en manuel stemplet og en simpel hjul mekanisme.

Automatiske pipetter

Specielt designet kan til at overføre flydende, automatiske pipetter justeres til at acceptere forskellige mængder af prøven. De har en pære form, ligesom en målekolbe afpipetteres, men de har også et stempel, der er unikke for denne type af pipette, give dem den ekstra funktion af en sprøjte, men med en meget højere nøjagtighed for meget mindre mængder af væske, ofte er mindre end 5 ml, ifølge Mountain Empire Community College.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com