Sådan finder du en AA Sponsor Online

04/25/2010 by admin

Alkoholikere anonym (eller AA) er en organisation dedikeret til at støtte mænd og kvinder i deres kamp mod alkoholisme. Det eneste krav til medlemskab er et ønske om at afslutte drikke. Der er ingen omkostninger til at være en del af AA, selvom de er afhængige af donationer og fungere, AA ikke kræver gebyrer eller afgifter fra deres medlemmer. Ud over at støtte møder afhængige AA medlemmer ofte ved hjælp af "sponsorer." I virkeligheden, ifølge AA'S "Spørgsmål og svar om sponsorering" hæfte begyndte Anonyme Alkoholikere et medlem ved navn Bill W. følte en stærk trang til at drikke og opsøgte en anden alkoholiker. At finde en AA sponsor sker uformelt ved at nærme sig en anden, ofte mere erfarne AA medlem, og kan nemt gøres online. Online sponsorer er ikke den traditionelle metode til at finde en AA sponsor, men det kan stadig være en måde at finde støtte, når du har mest brug for det.

Instruktioner

Oprettelse af en Online AA sponsorering

• Besøg et online community som aasponsor.ning.com. Det er vigtigt at bemærke, at selv om mange medlemmer af online support samfund som "aasponsor.ning.com" er medlemmer af AA, disse websteder ikke er tilknyttet eller officielt godkendt af anonyme alkoholikere.

• Tilmelde dig for en konto-ID ved at angive grundlæggende personlige oplysninger. I dette tilfælde, du vil være at skabe en "Ning-id". Du vil blive bedt om at indtaste din fødselsdag og e-mail-adresse før du klikker på fanen "Tilmelding". En email vil blive sendt til at bekræfte din e-mail-adresse.

• Tjek venligst din e-mail og bekræfte dit medlemskab med online-community.

• Klik på linket i din e-mail. Du vil blive sendt til en anden side til at udfylde din ansøgning. Du vil blive bedt om at oprette en personlig profil ved at tilføje nogle personlige oplysninger, hvoraf de fleste vil kun være synlig for administratorer. Din profil skal indeholde et fuldt navn og "ædruelighed fødselsdag." Andre oplysninger som et profilbillede, køn, en "om dig selv" sektionen og din favorit AA ordsprog er valgfri. Komplet dit medlemskab ved at klikke på fanen "Deltage" i bunden. Du vil blive sendt til AA sponsorer online hjemmeside.

• Find værktøjslinjen nær toppen af siden og klik på fanen "Forum".

• Klik på "Tilføj et diskussion" fanen placeret lige under knappen "Forum".

• Skrive en beskrivelse af din situation af, hvem du er og slags sponsor du leder efter og afslutte ved at klikke på "Tilføj diskussion" nederst på siden.

• Check tilbage for svar. Inden længe, andre medlemmer vil indlede drøftelser med dig og nogen vil sponsorere du.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com