STREP hals helbredelsesmetoder, årsager & hjem retsmidler

03/06/2010 by admin

STREP hals helbredelsesmetoder, årsager & hjem retsmidler

STREP hals er en smitsom sygdom, der er mest udbredt blandt børn og teenagere, selv voksne også få det. Børn og teenagere er tilbøjelige til at blive smittet i løbet af skoleåret, hvornår de er omgivet af andre studerende i et lukket rum, hvor infektionen kan spredes. Der er måder at behandle og forebygge det.

Cayenne peber

Du kan prøve en eller begge af disse cayenne peber retsmidler for halsbetændelse. For det første middel, skal du bruge 4 tbsp. honning, 1 tsk cayenne peber og 16 presset fed hvidløg. Kombinere og Bland ingredienserne. Hver halve time eller hver time, tage mellem 1/2 tsk og 1 tsk af blandingen. Må ikke drikke noget med det, bare lad honning, cayenne og hvidløg pels halsen. Cayenne er fantastisk til giver immunsystemet et løft, og hvidløg vil bekæmpe de bakterier, der forårsagede infektionen. Hvis du følger middel, bør du begynde følelsen bedre i 24 timer.

Den anden afhjælpe for strep hals indebærer cayenne peber og mælk. Måle 1/8 tsk Cayenne og sluge det hver time. Tillad cayenne at belægge halsen i flere minutter. Det kommer til at føle, at det brænder, men udholde det i mindst fem minutter, så drik en kop mælk. Du bør begynde følelsen bedre i omkring 24 timer.

Apple Cider Eddike

Apple cider eddike vil have dig til at føle bedre inden for 24 timer, samt. Du skal bruge 1 tbsp. æblecider eddike og 6 til 8 ounce af vand. Nu, tilføje eddike til vandet. Tage en spiseskefuld af din blanding, gurgle og nid sig ud. Derefter tage en anden spiseskefuld, gurgle og sluge blandingen. Gør dette hver time i mindst 48 timer, selv om du bør føle bedre i omkring 24 timer.

Årsager

STREP hals er en infektion forårsaget af streptokokker bakterier. Bakterierne ganger i næse og hals. Bakterierne spredes af en inficeret person til en anden person gennem hoste, hånd ryster, nysen eller griner. Så er det vigtigt at altid vaske dine hænder, især når du har brugt dem til at dække din mund, når nysen og hoste.

Symptomer

Symptomer på halsbetændelse kan være mild eller svær og omfatter rødme og hævede mandler, synkebesvær, tab af appetit, hovedpine, hævelse af lymfeknuder, hvide pletter, feber, kulderystelser og ondt i halsen.

Forebyggelse

God hygiejne er den bedste metode til forebyggelse af spredning af strep hals. Vask af hænder er den første linje i forsvaret mod sprede bakterier. Dække din mund og næse, når nysen eller hoste, og huske at vaske dine hænder. Og hvis nogen i dit hjem er inficeret med halsbetændelse, ikke spise og drikke bag dem. Brug aldrig kogegrej og retter som en person, der er inficeret.


Relaterede artikler

© 2018 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com