7-Keto farer

02/28/2010 by admin

Den evige race at spole tilbage det biologiske ur har skabt mange kosmetiske produkter. Et sådant produkt er dehydroepiandrosterone mere almindeligt kendt som DHEA, en væksthormon fundet at falde efter 30 år. Således er det ikke underligt, at kosmetisk beslutningstagere har sat ingrediens til brug i anti-aging produkter. DHEA har imidlertid en bivirkning af stigende tumorvækst og udskillelse af kønshormoner, androgen og østrogen. 7-Keto, et derivat af DHEA, fandtes for at have nogen af disse virkninger. Det blev hurtigt udnyttes til at bruge i både anti-aging og vægttab kosttilskud.

For tidligt at sige

Problemet med 7-Keto er, at det er en ny opdagelse, som endnu skal testes grundigt. Uden disse tests ved man ikke, hvad der vil ske hvis 7-Keto er taget med andre lægemidler eller påvirker af lang tids brug. Også er der ingen oplysninger om, hvordan dette kemikalie reagerer med eksisterende sundhedsmæssige betingelser og genetiske anomalier. Newness af stoffet gør det som du tager på "eget ansvar."

Dosering konflikter

Der er meget inkonsekvent over den passende dosis for 7-Keto. Ét stof fabrikanten vil liste 100 mg som den gennemsnitlige dosis, mens en anden vil advare brugere mod doser over 25 mg. Et online drug distributør opført selv 1000 mg en passende dosis. 7-Keto distribution er ikke så reguleret som andre, mere betroet vægt tab produkter, så disse uoverensstemmelser vil fortsætte. Kun en læge eller farmaceut bør beslutte, hvad den bedste dosis er. Ellers risikerer du overdosis på et stof, der endnu mangler at blive ordentligt undersøgt.

Opfattede farer

7-Keto, som Stroe metaboliseres i kroppen, bør ikke anvendes af gravide eller ammende kvinder. Dem med hjertet og thyroidea betingelser bør også undgå 7-Keto af samme grund. I virkeligheden, konsultere din familie læge før du tager 7-Keto kosttilskud. Advare apoteket så godt før du tilføjer nogen nye lægemidler til din daglige 7-Keto dosering.

Ubekræftede bivirkninger

Selv om forskerne endnu at isolere bivirkninger af 7-Keto i kliniske studier, har brugere rapporteret nogle bivirkninger til medicinen. Nogle siger at det ikke bør tages for tæt på sengetid som søvnløshed vil resultere. Fordi stoffet øger stofskiftet for at fremme vægttab, må sådan en side effekt forventes.

De Steroid faktor

Husk, at 7-Keto er afledt af den steroid DHEA, som har vist sig for at forårsage flere negative virkninger hos mennesker. Selv om 7-Keto kan arbejde forskelligt fra dets overordnede hormon, som en afledning, kan det stadig forårsage nogle af de samme virkninger. Disse kan ikke vise straks, så mere menneskelige testning er nødvendig på stoffet. I mellemtiden bodybuilding hjemmesider udråber stoffet som en "sikker" måde at "bulk op".


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com