Stofmisbrug forebyggelse fordelene ved skole-baserede tjenester

03/11/2010 by admin

Stofmisbrug forebyggelse fordelene ved skole-baserede tjenester

Undervisning stofmisbrug til børn, når de er unge er nøglen til at forhindre dem fra misbrugte cigaretter, narkotika og alkohol. En måde at gøre dette er at give stofmisbrug undervisning i skolerne. Skoleprogrammer tilbyder en bred vifte af teknikker, såsom livsfærdigheder uddannelse for dem i middle school og Narconon, der har haft succes i forebyggelse af stofmisbrug.

Programmer, der arbejder

Stofmisbrug som alkohol, røgfri tobak og receptpligtig medicin er stadig et problem med teenagere og unge voksne, ifølge det nationale Institut for stofmisbrug. Marihuana brug synes at være gået i stå i øjeblikket, men satser for brug har ikke væsentligt ændret og barbiturater som Vicadin og Oxycontin er stigende for 10th gennem 12-gradere.

Ofte, er børn i elementær og midt skoler bekendt med lovlige og ulovlige stoffer gennem familie og venner. Nogle kan blive fristet til at prøve det af nysgerrighed.

Forebyggelsesprogrammer, der starter i elementær og midt skoler er mest succesfulde fordi risikofaktorerne er her mange år før den første introduktion til alkohol eller narkotika, ifølge ERIC Clearinghouse på undervisning og læreruddannelse hjemmeside.

Tidligere brugte mange forebyggelsesprogrammer skræmme taktik, oplysende, værdier afklaring og pontification, som viste ikke sig meget nyttigt i forebyggelsen af stofmisbrug. I dag er arbejde de mere succesfulde programmer på livsfærdigheder, sociale påvirkninger og sociale færdigheder. Målet for disse narkotika programmer er ikke bare udsatte børn, men alle børn.

LifeSkills uddannelse

Botvin LifeSkills uddannelse er et program, der lærer lægemiddelresistens færdigheder, der hjælper børn til at blive bevidste om de fælles misforståelser om cigaretter, alkohol og narkotika brug. Gennem praksis, børn Lær praktiske alkohol, tobak og andre narkotika bruge information og lære at modstå gruppepres, ifølge webstedet liv færdigheder uddannelse.

Gennem dette program, børn Lær hvordan selvopfattelse spørgsmål har en indvirkning på adfærd, lære at sætte mål og identificere hvordan konsekvenserne af deres beslutning om at forkæle dig selv med stoffer påvirker dem og deres familier.

Narconon Drug Program

Narconon, et lægemiddel program designet til high school-elever giver oplysninger om narkotika i forelæsninger og Formelrevision diskussioner koncentrerer sig i første omgang på de kortsigtede virkninger af stoffer på familie, venner og brugeren, ifølge Narconon hjemmeside.

Narconon programmet hjælp teenagere blive klar over virkningerne af narkotika og hvordan udenfor påvirkninger såsom gruppepres og medier påvirker narkotika brug i teenageårene. Teenagere kan se deres forældre og andre voksne drikker alkohol, ryge cigaretter og bruge narkotika og fornemmer en vis mængde af godkendelse. Ved at deltage i demonstrationer, rollespil og gruppediskussioner, lære high school studerende at beskæftige sig med de subtile påvirkninger af stoffer blandt deres jævnaldrende og lære at udtrykke sig på en positiv måde.

De mest succesfulde stof misbrug skoler programmer i dag er dem, der koncentrerer sig om hvordan børnene opfatter sig selv i forhold til andre, programmet giver dem de værktøjer og færdigheder til at beskæftige sig med peer-pres og lære at håndtere selvopfattelse spørgsmål at få succes i deres skoleår til et velfungerende og aktive voksne.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com